Në fokus

"Në fokus" përmban lajme, ngjarje dhe video që mendojmë se mund të jenë me interes të veçantë për vizitorët. Përzgjedhja më poshtë përmban në krye ato më të rejat. Për të gjetur tema specifike, përdorni kërkimin.

Në fokus

 • 2013 gusht 13

  SKF sponsorizon maratonën Shell Eco të Amerikës

  Parimi i maratonës Shell Eco është i thjeshtë: të projektohet dhe të ndërtohet makina më efiçente në botë për karburantin. SKF u ofron pjesëmarrësve akses në përvojën inxhinierike dhe produktet e saj ndërkohë që ata projektojnë makinat e tyre.
 • 2013 korrik 16

  Many SKF teams in the world's largest youth football tournament

  Three hundred and fifty young SKF Meet the World players from different parts of the world sang and danced together when SKF welcomed its teams to Gothenburg for this year's Gothia Cup.
 • 2013 korrik 04

  The world's toughest race

  Read about an SKF sales engineer taking on the world’s biggest and toughest endurance rally.
 • 2013 qershor 27

  SKF-ja vazhdon të takojë fëmijë nga e gjitha bota

  Turneu i futbollit "Njihuni me botën", i organizuar nga SKF-ja, po finalizohet në 20 shtete në të gjithë botën. 21 skuadra do të marrin pjesë në Kupën Gothia - një javë me futboll, miqësi dhe zbavitje!
 • 2013 maj 27

  Njihuni me punonjësit tanë

  SKF ofron hapësirë që të gjithë të shfaqin talentin e tyre,” - thotë Chenxi Gu, Inxhinier i Ekselencës në Biznes në Industritë Strategjike. Njihuni me punonjësit tanë dhe zbuloni çfarë u jep atyre energji çdo ditë.
SKF logo