U fokusu

"U fokusu" nudi novosti, priče i video zapise za koje smatramo da bi mogli biti od posebnog interesovanja za posjetioce. Na vrhu odjeljka u nastavku su prikazane one najnovije. Da biste pronašli određene teme, upotrijebite opciju "Traži".

U fokusu

 • 2013 August 29

  SKF je osvojio prvi LEED zlatni certifikat u Kini

  Tvornica ležaja srednje veličine u gradu Dalian u Kini, nagrađena je priželjkivanim LEED (eng. Leadership in Energy and Environmental Design - Liderstvo u energetskom i ekološkom dizajnu) Gold certifikatom.
 • 2013 August 13

  SKF sponzorira Shell Eco maraton Amerika

  Princip Shell Eco-maratona je jednostavan: razviti i izgraditi najefikasnije vozilo po pitanju potrošnje goriva na svijetu. SKF nudi učesnicima pristup inženjerskim iskustvima i proizvodima dok projektuju svoja vozila.
 • 2013 July 16

  Mnoštvo SKF-ovih timova u najvećem svjetskom kupu nogometa za mlade

  Tristopedeset mladih nogometaša turnira SKF Meet the World iz različitih dijelova svijeta pjevalo je i plesalo zajedno na SKF-ovom dočeku njihovih timova na ovogodišnjem Gothia kupu u Gothenburgu.
 • 2013 July 04

  Najteža trka na svijetu

  Pročitajte kako su SKF-ovi prodajni inženjeri učestvovali u najvećoj i u izdržljivosti najtežoj svjetskoj utrci.
 • 2013 June 27

  SKF se nastavlja družiti sa djecom iz cijelog svijeta

  Nogometni turnir "Meet the World", u organizaciji SKF-a, već je u završnoj fazi u 20 zemalja svijeta. 21 tim će sudjelovati na turniru Gothia Cup – sedmica prepuna nogometa, prijateljstva i zabave!
SKF logo