Čitajte časopis Evolution na svom iPad uređaju

Evolution za iPad
Časopis Evolution na iPad uređaju

Digitalni svijet se brzo razvija i komunikacijski alati prate taj razvoj. SKF je u zadnjih nekoliko mjeseci pokrenuo mnoštvo digitalnih mogućnosti koje su poboljšale pristupačnost svog časopisa za globalno poslovanje i tehnologiju Evolution u kibernetičkom svijetu.


Od prvog izdaja ove godine, Evolution je dostupan na engleskom jeziku i kao aplikacija za iPad. Naći ćete je među drugim SKF aplikacijama u trgovini App Store, gdje je jednostavno možete preuzeti na svoj iPad tablet.


Web verzija magazina Evolution Online doživjela je promjenu svog izgleda te značajno poboljšanje u rasporedu i navigaciji putem novog web alata. Ovo je mjesto gdje možete naći dodatne linkove i kontaktne informacije o SKF-u. U aplikaciji za iPad možete naći dopunske filmove i članke.


Dodatno, osvježen je dizajn digitalnog biltena Evolution Online koji sad bolje podržava različite klijente za e-mail. Pretplatiti se možete na web stranici Evolution Online gdje se možete također prijaviti za besplatnu pretplatu na štampanu verziju. Bilten kao i web stranica Evolution Online dostupni su na osam jezika, dok je štampana verzija dostupna na 12 jezika. Za pametne telefone SKF je razvio mobilni pretraživač koji nudi format sa jednostavnom navigacijom za pretraživanje web stranice Evolution Online.

SKF logo