Cookies op de SKF website

SKF gebruikt cookies op haar websites om de getoonde informatie zo veel mogelijk af te stemmen met de voorkeuren van haar bezoekers, zoals keuze van land en taal. Accepteert u cookies van SKF?

cookie_information_popup_text_2[116]

Privacybeleid

Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door voordat u deze website gebruikt.

SKF neemt de privacy van websitegebruikers en de beveiliging van uw persoonsgegevens zeer ernstig. SKF wil dat, als persoonsgegevens van u door SKF worden verwerkt, u er steeds op kunt vertrouwen dat uw privacy wordt gerespecteerd en dat zorgvuldig met uw persoonsgegevens wordt omgesprongen.

Deze verklaring zet de principes van SKF uiteen met betrekking tot het gebruik van de persoonsgegevens die SKF over u bezit. Door deze website te gebruiken verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarden. Gaat u hiermee niet akkoord, dan mag u de website niet gebruiken.

SKF houdt zich aan de nationale gegevensbeschermingswetten die de regels vastleggen voor het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens, zoals de Zweedse wet ter bescherming van persoonsgegevens (Sw. Personuppgiftslagen 1998:204), en die van toepassing zijn op de activiteiten van SKF. De Zweedse wet ter bescherming van persoonsgegevens geeft u het recht tot toegang en rechtzetting van uw persoonsgegevens. SKF respecteert dit recht in de mate waarin dit nodig is om aan zijn wettelijke verplichtingen te voldoen.

SKF verzamelt persoonsgegevens zoals voornaam, achternaam, e-mailadres en land van verblijf, alsook andere informatie die vrijwillig door gebruikers van de website wordt verstrekt. De persoonsgegevens die u opgeeft worden verwerkt met als doel de door u gevraagde informatie en diensten te verstrekken, alsook voor marketing-, verkoop- en productontwikkelingsdoeleinden. SKF kan persoonsgegevens doorgeven aan derden die zowel binnen als buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld een distributeur van onze producten, om uw bestellingen te verwerken en aan uw verzoeken te voldoen.

SKF is niet aansprakelijk voor privacypraktijken of de inhoud van externe websites waarnaar de website links bevat.

Door dit Privacybeleid bij te werken kan SKF de voorwaarden ervan op elk ogenblik herzien.

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over de manier waarop SKF uw persoonsgegevens verwerkt.

SKF Group Headquarters
SE-415 15 Göteborg
Zweden
Telefoon: +46 31 337 10 00
Fax: +46 31 337 17 22

E-mail: skfweb@skf.com
SKF logo