„Бисквитки“ на уебсайта на SKF

Ние използваме „бисквитки“, за да се уверим, че ви предлагаме най-доброто възможно изживяване по време на работата с нашите уеб сайтове и уеб приложения. При продължаване без промяна на настройките на вашия браузър ние приемаме, че давате съгласието си да получавате „бисквитки“. Въпреки това, можете да промените настройките за „бисквитки“ на браузъра си по всяко време.

Правила за защита на личните данни

Прочетете внимателно тези Правила за защита на личните данни, преди да използвате този уеб сайт / приложение.

SKF се отнася много сериозно към защитата на личните данни на потребителите на уеб сайтовете / приложенията и безопасността на вашата лична информация. Целта на SKF е, ако вашата лична информация се обработва от SKF, по всяко време да се чувствате сигурни, че неприкосновеността на личните ви данни се уважава и че се полагат необходимите грижи за вашата лична информация.

Предназначението на тази декларация е да се изложат принципите, регламентиращи използването от страна на SKF на личната информация, която SKF получава за вас. Когато отворите този уеб сайт / приложение, вие се съгласявате с изложените по-долу условия. Ако не сте съгласни с тях, не можете да използвате уеб сайта / приложението.

SKF ще спазва националните закони за защита на данните, които регламентират събирането и използването на лична информация – например шведския Закон за защита на данните (Sw. Personuppgiftslagen 1998:204) – и които се отнасят за дейността на SKF. По шведския Закон за личните данни можете да имате право на достъп и коригиране по отношение на вашата лична информация. Тези права ще се спазват от SKF, доколкото е възможно SKF да изпълни своите законови задължения.

SKF събира лични данни като собствено име, фамилно име, имейл адрес и страна на местоживеене, както и друга информация, която е предоставена доброволно от потребителите на уеб сайта / приложението. Предоставената от вас лична информация ще бъде обработена за целите на предоставянето на заявените от вас информация и услуги, а също за целите на маркетинга, продажбите и разработването на продукти. SKF може да предостави лична информация на трети лица, които се намират както в рамките на Европейския съюз, така и извън него – например на дистрибутор на наши продукти, за да обработи вашите поръчки и изпълни вашите заявки.

SKF не поема никаква отговорност за практиките по защитата на личните данни или за съдържанието на външни уеб сайтове / приложения, към които уеб сайтът / приложението съдържа връзки.

SKF има право във всеки един момент да ревизира условията на настоящите Правила за защита на личните данни, като ги актуализира.

Ако имате въпроси по отношение на обработването на вашата лична информация от страна на SKF, спокойно можете да се обърнете към нас.

SKF Group Headquarters
SE-415 15 Гьотеборг
Швеция
Телефон: +46 31 337 10 00
Факс: +46 31 337 17 22

Имейл: skfweb@skf.com
SKF logo