Cookies na webu SKF

Cookies používáme ke zkvalitnění našich webových stránek a webových aplikací. Pokračováním beze změny nastavení prohlížeče vyjadřujete souhlas s příjmem cookies. Nastavení cookies ve svém prohlížeči však můžete kdykoli změnit.

Zásady ochrany osobních údajů

Před použitím těchto webových stránek/aplikace si pečlivě prostudujte tyto zásady ochrany soukromí.

Společnost SKF přistupuje k ochraně soukromí uživatelů těchto webových stránek/aplikace a k ochraně vašich osobních údajů s plnou odpovědností. V případě, že společnost SKF bude zpracovávat vaše osobní údaje, můžete se za všech okolností spolehnout, že vaše soukromí bude respektováno a že s vašimi osobními údaji bude nakládáno s nejvyšší odpovědností.

Účelem tohoto prohlášení je stanovit pravidla použití osobních údajů, které o vás společnost získá. Přístupem na tyto webové stránky/do aplikace souhlasíte s níže uvedenými podmínkami. Pokud nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky/aplikaci.

Společnost SKF bude dodržovat veškeré platné národní zákony o shromažďování a využívání osobních údajů, jako např. švédský zákon o ochraně dat (Sw. Personuppgiftslagen 1998:204), a zákony, které upravují činnosti společnosti SKF. Podle švédského zákona o osobních údajích máte právo kontrolovat a upravovat své osobní údaje. Skupina SKF bude dodržovat tato práva, pokud to plnění jejích právních závazků připouští.

Společnost SKF shromažďuje osobní údaje, jako např. jméno, příjmení, elektronickou adresu a zemi trvalého pobytu, jakož i další informace, které dobrovolně poskytují uživatelé webových stránek/aplikace. Osobní údaje, které poskytnete, budou zpracovány za účelem zajištění vámi požadovaných informací a služeb, jakož i pro účely marketingu, prodeje a vývoje výrobků. SKF je oprávněna poskytnout osobní údaje třetím stranám, které se nacházejí i mimo Evropskou Unii, jako např. distributorům našich výrobků, aby tak mohli vaše objednávky zpracovat a splnit vaše požadavky.

Společnost SKF nepřijímá odpovědnost za ochranu soukromí ani obsah webových stránek/aplikace jiných vlastníků, na které tyto webové stránky/aplikace odkazují.

SKF je oprávněna kdykoli změnit podmínky uvedené v zásadách ochrany osobních údajů.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se způsobu zpracování vašich osobních údajů skupinou SKF, neváhejte nás kontaktovat na:

Vedení skupiny SKF
SE-415 15 Göteborg
Švédsko
Telefon: +46 31 337 10 00
Fax: +46 31 337 17 22

E-mail: skfweb@skf.com
SKF logo