SKF-sivuston evästeet

Käytämme evästeitä voidaksemme varmistaa, että käyttökokemuksesi sivustoistamme ja verkkosovelluksistamme on paras mahdollinen . Jos jatkat muuttamalla selaimesi asetuksia oletamme, että hyväksyt evästeiden vastaanottamisen. Voit kuitenkin milloin tahansa muuttaa evästeitä koskevat selainasetukset.

Tietosuoja

Lue tarkasti nämä tietosuojaperiaatteet ennen sivuston/sovelluksen käyttöä.

SKF suhtautuu erittäin vakavasti sivustonsa/sovelluksensa käyttäjien yksityisyyteen ja heidän henkilökohtaisten tietojensa turvaamiseen. Tapauksissa, joissa SKF käsittelee sivustonsa käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, se pyrkii säilyttämään kaikissa tilanteissa käyttäjien luottamuksen siihen, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan ja että heidän henkilötietojaan käsitellään asianmukaisesti.

Tietosuojakäytäntömme tarkoituksena on määritellä SKF:n periaatteet käsitellessämme henkilökohtaisia tietoja, joita vastaanotamme sivustomme käyttäjiltä. Sivuston/sovelluksen käyttäjä sitoutuu seuraaviin ehtoihin. Jos käyttäjä ei hyväksy ehtoja, hän ei saa käyttää sivustoa/sovellusta.

SKF noudattaa henkilökohtaisten tietojen keräämistä ja käyttöä koskevaa kansallista tietosuojalainsäädäntöä, kuten Ruotsin tietosuojalakia ( Personuppgiftslagen 1998:204), jota sovelletaan SKF:n toimintaan. Ruotsin tietosuojalain mukaisesti käyttäjällä on oikeus nähdä omat henkilötietonsa ja oikaista niitä. SKF kunnioittaa näitä oikeuksia mahdollisuuksiensa mukaisesti laissa säädettyjen velvoitteittensa täyttämiseksi.

SKF kerää henkilötietoja kuten etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja asuinmaa sekä muita tietoja, jotka SKF:n sivuston/sovelluksen käyttäjät luovuttavat vapaaehtoisesti. Käyttäjän luovuttamia henkilötietoja käsitellään tarkoituksena toimittaa käyttäjälle hänen haluamiaan tietoja ja palveluita ja myös markkinointi-, myynti- ja tuotekehitystarkoituksiin. SKF voi luovuttaa henkilötietoja Euroopan Unionissa tai sen ulkopuolella sijaitseville kolmansille osapuolille, kuten tuotteidensa jälleenmyyjille, voidakseen käsitellä asiakkaiden tilauksia ja täyttää heidän toivomuksiaan.

SKF ei vastaa sellaisten ulkopuolisten sivustojen/sovellusten tietosuojakäytännöistä tai sisällöistä, joihin SKF:n sivustolla/sovelluksessa on linkkejä.

SKF voi milloin tahansa muuttaa näitä yksityisyyden suojaamisperiaatteitaan päivittämällä niitä.

SKF vastaa mielellään sivustonsa käyttäjien henkilötietojen käsittelyä koskeviin kysymyksiin.

SKF-konsernin pääkonttori
SE-415 15 Göteborg
Ruotsi
Puhelin: +46 31 337 10 00
Faksi: +46 31 337 17 22

Sähköposti: skfweb@skf.com
SKF logo