Kolačići na web-stranici SKF-a

SKF na svojim web-mjestima koristi kolačiće zbog bolje prilagodbe željenim postavkama korisnika kao što su odabir zemlje i jezika.

Prihvaćate li SKF-ove kolačiće?

Izjava o privatnosti

Prije korištenja ovog web-mjesta/ove aplikacije pažljivo pročitajte izjavu o privatnosti.

SKF ozbiljno shvaća privatnost korisnika svojeg web-mjesta/svoje aplikacije i sigurnost njihovih osobnih podataka. Ako je SKF obradio Vaše osobne podatke, cilj nam je da znate da cijenimo Vašu privatnost i cijelo vrijeme vodimo dužnu brigu o njima.

Svrha ove izjave je utvrđivanje načela kojima će se SKF voditi pri korištenju osobnih podataka koje ste mu dali. Pristupom web-mjestu/aplikaciji pristajete na slijedeće uvjete. Ako se s njima ne slažete, nemojte upotrebljavati web-mjesto/aplikaciju.

SKF djeluje sukladno nacionalnim zakonima o zaštiti osobnih podataka koji reguliraju prikupljanje i upotrebu osobnih podataka kao što je švedski zakon o zaštiti podataka (Swedish Data Protection Act Sw. Personuppgiftslagen 1998:204) koji SKF primjenjuje u svojim aktivnostima. Sukladno nacionalnom zakonu o osobnim podacima imate pravo pristupu i ažuriranju svojih osobnih podataka. Da bi ispunio svoje zakonske obveze, SKF će se pridržavati tih prava koliko god je moguće.

SKF prikuplja osobne podatke kao što su ime, prezime, adresa e-pošte i zemlja stanovanja te druge podatke koje korisnici dragovoljno daju web-mjestu/aplikaciji. Osobni podaci koje dajete obrađuju se zbog pružanja informacija i usluga koje zatražite te za marketinške, prodajne i razvojne svrhe. SKF ih može ustupiti trećim stranama unutar i van Europske unije kao što su naši ovlašteni distributeri s ciljem obrade Vaših narudžbi i ostvarivanja Vaših potreba.

SKF ne preuzima nikakvu odgovornost vezanu uz zaštitu privatnosti ili sadržaj vanjskih web-mjesta/aplikacija do kojih vode poveznice s našeg web-mjesta/naše aplikacije.

SKF u bilo kojem trenutku može revidirati uvjete ove Izjave privatnosti.

Imate li bilo kakvih pitanja vezanih uz SKF-ovu obradu Vaših osobnih podataka, svakako nam se obratite.

Sjedište SKF Grupe
SE-415 15 Göteborg
Švedska
Telefon: +46 31 337 10 00
Faks: +46 31 337 17 22

E-pošta: skfweb@skf.com
SKF logo