Cookie-k az SKF webhelyén

Cookie-kat használunk annak biztosítására, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk weboldalainkon és webes alkalmazásainkon. Amikor továbblép a böngésző beállításainak megváltoztatása nélkül, azt feltételezzük, hogy engedélyt adott a cookie-k fogadására. Böngészője cookie-beállításait azonban bármikor megváltoztathatja.

Adatvédelmi nyilatkozat

A honlap/alkalmazás használata előtt figyelmesen olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot.

Az SKF rendkívül komolyan veszi a titoktartást a honlap/alkalmazás felhasználóiról és a személyes adataik biztonságát. Az SKF célja, hogy amikor cégünk az Ön személyes adatait dolgozza fel, Ön mindig biztos lehessen személyes adatainak védelme és gondos kezelése felől.

A nyilatkozatban azokról az elvekről olvashat, amelyek mentén az SKF az Ön személyes adatait kezeli. A honlap/alkalmazás elérésével Ön beleegyezik az alábbi feltételekbe. Ha nem fogadja el a feltételeket, ne használja a weboldalt/alkalmazást.

Az SKF betartja a személyes adatok gyűjtését és felhasználását szabályozó svéd adatvédelmi törvényeket (pl. Sw. Personuppgiftslagen 1998:204), valamint az SKF tevékenységére vonatkozó egyéb jogszabályokat is. A svéd adatvédelmi törvény értelmében Ön jogosult hozzáférni saját személyes adataihoz, és helyreigazítással élhet azokat illetően. Az SKF minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy törvényes kötelezettségeinek megfelelően biztosítsa Önnek e jogok gyakorlásának lehetőségét.

Az SKF gyűjti a honlap/alkalmazás felhasználói által önként megadott személyes adatokat, például a felhasználók vezetéknevét, utónevét, e-mail címét, tartózkodási helyét és egyéb adatait. A megadott személyes adatokat az Ön által igényelt információk és szolgáltatások biztosításához, illetve marketing, értékesítési és termékfejlesztési célból dolgozzuk fel. A személyes adatokat az SKF átadhatja az Európai Unión belüli és kívüli harmadik fél - például SKF termékforgalmazó - részére, az Ön rendeléseinek feldolgozása és kéréseinek teljesítése céljából.

Az SKF semmilyen felelősséget nem vállal a honlapon/alkalmazásban hivatkozott külső weboldalak adatkezelési gyakorlataiért és tartalmáért.

Az SKF bármikor frissítheti a jelen Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit.

Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy az SKF miként kezeli személyes adatait, forduljon hozzánk bizalommal.

Az SKF Csoport központi irodája
SE-415 15 Göteborg
Svédország
Telefon: +46 31 337 10 00
Fax: +46 31 337 17 22

E-mail: skfweb@skf.com
SKF logo