ISA Automation Conference

December 08 - 12, 2013

ISA Automation Conference 2013 ќе биде единствена можност инструменталните и контролните инженери, техничарите, истражувачите, директорите на фабрики и директорите на развој да се соберат, комуницираат и научат од нивните колеги.

Место: Sheraton Dammam Hotel & Towers
Број на штанд: D3

http://www.isa-emea-expo.org/

SKF logo