Рециклирање лежишта на едно сосема поинакво ниво

Baosteel сака да биде еколошка компанија за челик, а центарот ISC за репарација на лежишта и заедничка инвестиција со SKF е клучен чекор во таа насока. За рециклирање на едно лежиште е потребна до 90 отсто помалку енергија отколку за производство на ново лежиште, а SKF и Baosteel сега го прошируваат своето 5-годишно партнерство во кое ISC игра важна улога
SKF logo