SKF лансира нови иновации во Хановер

Револуционерниот SKF Insight™ беше промовиран во Хановер, видете ги видеата подолу
  • Слушнете го претседателот и главен извршен директор на SKF, Том Џонстон во ова ексклузивно интервју.
  • Слушнете што има да каже д-р Алан Бег за тоа како SKF Insight™ ќе го промени начинот на кој се врши следење на состојбата.
  • Дознајте за што служи SKF Insight™
Информации за две други нови иновации: Посетете ја www.skfreleasethepower.com за да ги видите сите нови иновации!


SKF logo