Во сеќавање на Нил Армстронг

SKF го поздравува Нил Армстронг, првиот човек кој стапна на месечината. Во 2007 година имавме чест г. Армстронг да биде говорник на нашата конференција по повод нашата стогодишнина, којашто се совпадна со 50-годишнината од почетокот на вселенското доба. Нил Армстронг почина на 25-ти август.
SKF logo