In Focus

In Focus содржи вести, стории и видеа кои сметаме дека би можеле да ги интересираат посетителите. Изборот подолу ги содржи најновите содржини во горниот дел. За да најдете конкретни теми, користете Пребарај.

In Focus

 • 2013 август 13

  SKF го спонзорира Shell Eco-marathon Americas

  Принципот на Shell Eco-marathon е едноставен: да се дизајнира и направи возило со најмала потрошувачка на гориво во светот. SKF на учесниците им нуди пристап до своето инженерско искуство и производи додека ги дизајнираат нивните возила.
 • 2013 јули 16

  Many SKF teams in the world's largest youth football tournament

  Three hundred and fifty young SKF Meet the World players from different parts of the world sang and danced together when SKF welcomed its teams to Gothenburg for this year's Gothia Cup.
 • 2013 јули 04

  The world's toughest race

  Read about an SKF sales engineer taking on the world’s biggest and toughest endurance rally.
 • 2013 јуни 27

  SKF продолжува со средбите со деца од целиот свет

  Се ближи крајот на фудбалскиот турнир „Запознајте го светот“ организиран од SKF во 20 земји низ светот. 21 екипи ќе учествуваат во Купот Gothia – една недела фудбал, пријателство и забава!
 • 2013 мај 27

  Запознајте ги нашите вработени

  „SKF нуди можност за секој да го покаже својот талент“, вели Ченкси Гу, Business Excellence инженер во Strategic Industries. Запознајте ги нашите вработени и дознајте повеќе за тоа што ги исполнува со енергија секојдневно.
SKF logo