Инженерско знаење на дофат

Со големо задоволство го најавуваме стартувањето на новата веб-локација на SKF! Во текот на изминатите неколку години ги земавме предвид повратните информации од посетителите на веб-локацијата и се надеваме дека ќе ви се допаднат промените што ги направивме.

Нашата нова веб-локација нуди:
  • Производи и услуги кои полесно се наоѓаат
  • Пристап до контакти и дистрибутери со само еден клик
  • Чист и модерен дизајн
  • Ажурирани и подобрени содржини
  • Мобилен пристап на m.skf.com

Погледнете го видеото за да дознаете повеќе.
SKF logo