Трансмисија

Целиот асортиман на деловите на SKF наменети за трансмисијата на автомобилите покрива голем дел од пазарот за резервни делови и се користи за различни апликации. Дизајнирани и произведени од висококвалитетни материјали, деловите на SKF наменети за трансмисијата се одликуваат со технологија од светска класа, го намалуваат севкупното триење и обезбедуваат беспрекорно работење. Линијата производи е наменета за различните апликации за пренос на снага од моторот до тркалата, како што се трансмисијата, погонските вратила и хомокинетичките зглобови.

Освен тоа, комплетот на SKF нуди целосно решение за поправка на разни системи – и сето тоа во една кутија.
SKF logo