Aktuelno

U rubrici Aktuelno nalaze se vesti, priče i video snimci za koje mi mislimo da će biti posebno zanimljivi posetiocima. Izbor u nastavku uključuje najnovije pri vrhu. Upotrebite opciju za pretragu da biste pronašli određenu temu.

Aktuelno

 • 2013 август 29

  Kompanija SKF dobila je prvi LEED Zlatni sertifikat u Kini.

  Fabrika za ležajeve srednje veličine u Dalijanu, u Kini, dobila priželjkivani LEED (Vodeći dizajn za energiju i ekologiju) Zlatni sertifikat.
 • 2013 август 13

  Kompanija SKF sponzoriše Shell Eco-maraton Americas

  Princip Shell Eco-maratona je jednostavan: konstruisati i napraviti vozilo sa najmanjom potrošnjom goriva. Kompanija SKF omogućava učesnicima pristup inženjerskom iskustvu i proizvodima kako bi im pomogla u konstruisanju i dizajniranju vozila.
 • 2013 јул 16

  Mnogi SKF timovi na najvećem svetskom turniru za mlade

  Tri stotine pedeset mladih igrača na turniru SKF Meet the World iz različitih delova sveta pevali su i igrali zajedno kada je kompanija SKF poželela dobrodošlicu svojim timovima u Geteborg na ovogodišnji Gothia Cup.
 • 2013 јул 04

  Najteža trka na svetu

  Pročitajte o inženjeru prodaje kompanije SKF koji učestvuje u najvećoj i najtežoj reli trci.
 • 2013 јун 27

  SKF nastavlja da upoznaje decu iz svih delova sveta

  Fudbalski turnir „Upoznajte svet“, koji se održava pod pokroviteljstvom kompanije SKF, bliži se kraju u 20 zemalja širom sveta. U Gotija kupu će učestvovati 21 tim – nedelja fudbala, prijateljstva i zabave!
SKF logo