Čitajte magazin Evolution na svom iPad-u

Evolution iPad
Magazin Evolution na vašem iPad-u

Digitalni svet razvija se brzo, a komunikacioni alati ga prate u stopu. Kompanija SKF je proteklih meseci pokrenula veći broj digitalnih funkcija, omogućavajući poboljšani pristup u sajber prostoru svog magazina za globalno poslovanje i tehnologiju, Evolution.


Od prvog izdanja ove godine Evolution je dostupan na Engleskom kao iPad aplikacija. Pronaćićete ga među ostalim aplikacijama kompanije SKF u App Store, odakle ga lako možete preuzeti na svoj iPad tablet računar.


Internet verzija časopisa, Evolution Online doživeo je prepravke i pomoću novih veb alata prikaz i navigacija su znatno poboljšani. Tu možete naći dodatne linkove i informacije za kontakte kompanije SKF. Kao i kod aplikacija za iPad, možete pronaći kompletne klipove filmova koji prate članke.


Pored toga, Evolution Online digitalni bilten ima poboljšani dizajn i sada bolje služi različitim mail klijentima. Možete se pretplatiti na Evolution Online, gde se takođe možete prijaviti za pretplatu za besplatnu štampanu verziju časopisa. Magazin, kao i Evolution Online, dostupan je na 8 jezika, a štampani magazin je dostupan na 12 jezika. Za pametne telefone, kompanija SKF je razvila mobilni pregledač koji omogućava laku navigaciju prilikom pretrage na Evolution Online sajtu.

SKF logo