Kompanija SKF prikazaće tehnička rešenja za smanjenje opretivnih troškova na pomorskom trgovačkom sajmu Posidonia 2014. u Atini, Grčka

2014 мај 26, 14:00 CEST

Kompanija SKF prikazaće klijentima kako da poboljšaju održivost, bezbednost i efikasnost uz ekonomična rešenja za pomorsku industriju na sajmu Posidonia, koji se održava od 2. do 6. juna 2014.


Geteborg, Švedska, 26. maj 2014. godine: Kompanija SKF prikazaće klijentima iz pomorske industrije kako da povećaju efikasnost na Posidonia 2014, jednom od najprestižnijih događaja u oblasti pomorske industrije, koji se održava u Atini, Grčka. Rešenja kompanije SKF mogu da pomognu korisnicima da poboljšaju svoja plovila i poslovanje primenom ekonomičnijeg i ekološki usmerenog rada u skladu sa propisima.

Pored rešenja, na sajmu će biti prikazana i nova inovacija, sistem za praćenje životne sredine iz kompanije SKF Blohm + Voss Industries pod nazivom TURBULO BlueMon koji ima podršku za vizuelno mapiranje emisija plovila u životnu sredinu.

Kompanija SKF takođe će prikazati primerke rešenja za spojnice kako bi demonstrirala efikasno praćenje stanja i proizvode kao što je SKF Vibracon, univerzalni, prilagodljivi čelični klinovi za poravnanje osovine i instalaciju mašine.

Stručnjaci iz kompanije SKF biće prisutni na štandu i diskutovaće o tim i mnogim drugim dostupnim rešenjima za pomorsku industriju, pružajući posetiocima priliku da saznaju više i diskutuju o njihovim konkretnim problemima. 

Kompanija SKF će takođe biti organizator seminara u četvrtak, 5. juna, na kom će neke od tema biti način za ispravno praćenje stanja tokom nove faze izgradnje. Više informacija o seminarima možete pronaći na: http://www.skf.com/group/news-and-media/in-focus/2014-05-20-posidonia.html

Posetioci sajma Posidonia 2014 pronaći će kompaniju SKF u hali 2 na štandu broj 2.409.

Aktiebolaget SKF
(obj.)


Za više informacija, kontaktirajte:

Odnosi sa štampom:Nia Kilstrom, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com


SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. bila je 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 48.401. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

SKF logo