SKF pokreće novi fudbalski turnir za mlade, Meet the World 2013.

Timovi na turniru SKF Meet the World
Timovi na turniru SKF Meet the World

2013 фебруар 21, 10:00 CET

Široki fudbalski program kompanije SKF, Meet the World, i partnerstvo sa turnirom Gothia Cup, pruža podršku mladima i zajednicama širom sveta

SKF je pokrenuo fudbalski turnir za mlade, SKF Meet the World 2013. koji kompanija organizuje još od 2007. Drugu godinu zaredom, SKF će takođe organiozovati turnir u Francuskoj, a pobednički tim će učestvovati na fudbalskim turnirima Kim Källström Trophy/Gothia Cup 2013. Turnir Gothia Cup, u saradnji sa evropskim komitetom za Posebnu Olimpijadu organizuje turnir Kim Kallström Trophy.

„Naša održiva budućnost zasnovana je na znanju, razumevanju i poštovanju, koje počinje u mladosti – njihovi snovi, ideje i nade. Mi želimo da otvorimo umove, podstaknemo dijalog i stvorimo prilike koje bi u drugim slučajevima bile možda samo san. Turniri SKF Meet the World, pružaju nam šansu da napravimo pozitivan lokalni uticaj i da pokažemo ljudima malo više o kompaniji SKF“ rekao je Tom Džonston, Predsednik i Direktor kompanije SKF.

Fudbalski turniri SKF Meet the World održavaju se u 15-25 zemalja u kojima je kompanija SKF prisutna. Svrha je da se stvore globalna sastajališta za mlade bez obzira na pol, socijalni status, godine, kulturu ili religiju. Turniri će se održavati u periodu Januar– Jun, a pobednički tim iz svake zemlje učestvovaće na turniru Gothia Cup, najvećem i najinternacionalnijem svetskom fudbalskom turniru za mlade na svetu, koji se održava u junu 2013. u Geteborgu.

Održivost u kompaniji SKF
SKF Care je osnovni princip u kompaniji SKF. Ima četiri dimenzije: Poslovna briga - obezbeđujemo da imamo jak finansijski učinak i prava povratna sredstva za naše deoničare; Briga o životnoj sredini - smanjenje naših i negativnih uticaja naših klijenata na životnu sredinu; Briga o zaposlenima - obezbeđivanje sigurnog radnog okruženja i poboljšanje zdravlja i obrazovanja naših zaposlenih; i briga o zajednici - igranje aktivne uloge u zajednicama u kojima poslujemo.

Geteborg, 21. februar, 2013.

Aktiebolaget SKF
(obj.)


Za više informacija, kontaktirajte:
Direktna veza za medije: +46 31 337 2400

Rebeka Janzon, Direktor, Odnosi sa štampom
tel: +46 31-337 3880, mobilni telefon: +46 727-173880, e-pošta: rebecca.janzon@skf.com

Marita Bjork, Predsednik odeljenja za odnose sa investitorima
tel: +46 31-337 1994, mobilni telefon: +46 705-181994, e-pošta: marita.bjork@skf.com


Više informacija o turnirima SKF Meet the World i Gothia Cup mogu se naći na:

Gothia Cup: www.gothiacup.se
Facebook: www.facebook.com/SKFGroup
Flickr: www.flickr.com/photos/meettheworld


SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (6.8 MB)

SKF logo