Kompanija SKF je 2012. godine dobila nagradu „Dobavljač godine“ od kompanije General Motors, treću godinu zaredom

2013 март 19, 16:21 CET

SKF Sealing Solutions Koreja Co., Ltd. dobila je prestižnu nagradu kompanije GM „Dobavljač godine“, treću godinu zaredom.

 

„SKF Sealing Solutions Koreja Co., Ltd odigrala je kritičnu ulogu u uspehu kompanije GM u 2012. godini, svojom posvećenošću i predanošću koja je stalno prevazilazila naša očekivanja, svojim inovacijama, dostavom proizvoda visokog kvaliteta i usluga na vreme i stvaranjem izuzetne vrednosti“ rekao je Grejs Leblin, podpredsednik kompanije GM, globalnog lanca za kupovinu i dostavu. „Uzbuđeni smo što možemo da nagradimo kompaniju SKF Sealing Solutions Koreja Co., Ltd, koju smatramo za dobavljača svetske klase.“

 

Nagrada kompanije GM „Dobavljač godine (SOY)“, koja je započela kao globalni program 1992, nagrađuje doprinos dobavljača kompanije GM u 2012. godini kao deo globalnog proizvoda kompanije i uspeha u performansama. Za nagradu za 2012. godinu, kompanija GM odabrala je 83 globalna dobavljača, koji predstavljaju najbolje što automobilska industrija ima da ponudi u inovativnoj tehnologiji, vrhunskom kvalitetu, neverovatnoj podršci za pokretanje, rukovođenju krizama i konkurentnim rešenjima, potpuno usklađenim sa cenom, sa tačke gledišta kompanije GM. 

 

„Dobijanje ove nagrade od strane kompanije GM stvarno dokazuje koliko je jaka naša posvećenost u dostavljanju onoga što je klijentima potrebno. Sve se svodi na razumevanje poslovanja i zahteva naših klijenata, dostavi u skladu sa očekivanjima. To je naporan timski rad i ponosan sam na ono što vredan tim kompanije SKF radi“, izjavio je gdin. Trigve Sthen, Predsednik SKF Automotive.

 

„Velika je čast za nas što smo dobijamo ovu nagradu tri godine zaredom. Ponosno možemo da kažemo da radimo konstantno na dostavi u skladu sa preciznim uslovima naših klijenata sa visokim zahtevima. Priznanje iskazano od kompanije GM na ovaj način je veoma inspirativno," izjavio je gdin. Jongjon Hur, Upravni direktor SKF Sealing Solutions Koreja.

 

Nagrada je dodeljena u muzeju Afričko Američke istorije, Čarls H. Rajt, u Mičigenu, SAD, na proslavi dodele nagrade „Dobavljač godine“, 13. marta 2013.  

 

Geteborg, 19. mart 2013.

 

Aktiebolaget SKF

 (obj.)

 


Za više informacija, kontaktirajte:

Nia Kilstrom, SKF Group komunikacije, tel: +46 31-337 28 97,

Mobilni telefon: +46 706 67 28 97, e-pošta: nia.kihlstrom@skf.com

 

Kolin Roberts, SKF Group komunikacije, tel +31 30 6075608

Mobilni telefon: +31 653 944 111, e-pošta: colin.roberts@skf.com

 

 

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

 

 

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.

™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

SKF logo