Usluge dijagnostike sredstava kompanije SKF koriste oblak za kreiranje globalne mreže klijenata.

 • Priča

  2013 април 08, 08:00 CEST

  Geteborg, 07. april, 2013.: Od pokretanja SKF oblaka u novembru 2012, globalna mreža SKF centara za daljinsku dijagnostiku je povezana, spajajući globalna IT rešenja i čineći sve podatke za aplikacije dostupnim u jednom sistemu zasnovanom na principu oblaka. Ovi sakupljeni podaci sadrže veliki stepen znanja i iskustva u dijagnostikovanju i rešavanju problema u održavanju mašina klijenata u aplikacijama u svim većim granama industrije širom sveta. Usluge kompanije SKF za dijagnostiku sredstava mogu sada biti od pomoći i podeliti ovo znanje u bilo kom trenutku, servisni inženjeri kompanije SKF – koji se nalaze u svim delovima sveta - mogu biti dostupni kako bi pružili podršku za bilo koje probleme koji su njihovi sistemi za dijagnostiku otkrili.

  „Novo rešenje zasnovano na principu oblaka omogućava nam da pratimo i dijagnostikujemo ne stotine ili hiljade, već milione mašina. Već imamo pola miliona mašina u oblaku. Ovo zajedničko znanje pomaže nam da pružimo bolje usluge našim klijentima. Pored toga, naš softver zasnovan na oblaku i usluge omogućavaju našim klijentima stalni pristup od 24/7 za lako razumljivu tablu za dijagnostikovanje i redovno izveštavanje. I naravno, direktan pristup našoj mreži za učenje u cilju saradnje sa SKF, stručnjake za stanje mašina širom sveta, i danju i noću. Na ovaj način možemo pomoći našim klijentima da povećaju vreme dostupnosti mašina a u isto vreme smanje troškove održavanja“, izjavio je Ervin Vajs, Globalni menadžer – SKF Usluge za dijagnostikovanje sredstava.

  SKF Usluge za dijagnostiku sredstava posebno su primenljive za industrije dobijanja energije pomoću vetra, brodogradnje, rudarstva, papirne i metalne industrije i sve druge glavne grane industrije prilikom korišćenja nadgledanja stanja. Deo ove ponude uključuje „Software as a Service (Softver kao uslugu)“ (SaaS) koji pruža korisniku mogućnost da koristi SKF oblak za postavljanje svojih podataka dobijenih pomoću programa za nadzor stanja, smanjujući troškove vlasništva i održavanja skupe IT infrastrukture. Pored toga, stručni pregled dijagnostike može biti zatražen.

  Druga dodatna pogodnost je „Knowledge as a Service (Znanje kao usluga“ (KaaS) u kom se SKF oblak i mreža SKF centra za daljinsku dijagnostiku koristi za uspostavljanje ili poboljšanje programa održavanja zasnovanog na nadzoru stanja preko partnerstva sa kompanijom SKF.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za više informacija, kontaktirajte:
  Nia Kilstrom, SKF Group Communication, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com
  Kolin Roberts, SKF Group Communication; +31 30 6075608; +31 653 944 111; colin.roberts@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.


 • Slika

Preuzmite komplet za novine

SKF logo