Kompanija SKF predstavlja ažurirani tehnički priručnik za električne motore i generatore na sajmu Messe u Hanoveru

2013 април 08, 08:00 CEST

Geteborg, 07. april, 2013.: Kompanija SKF danas je objavila izdavanje novog, ažuriranog tehničkog priručnika pod naslovom: „Kuglični ležajevi i zaptivke na električnim motorima i generatorima“, koji je posebno koristan za dizajnere industrijskih mašina i krajnje korisnike.
Ovo je prvo ažuriranje od izdavanja prvog priručnika od strane kompanije SKF u avgustu 2008. Ovo izdanje uključuje novo poglavlje, zaptivke na električnim mašinama kao i tehničke informacije o SKF rešenjima za sisteme ležajeva, podmazivanje, oštećenje ležajeva, kugličnim ležajevima u električnim mašinama, montiranju ležajeva, rasklapanju i testiranju motora, i tolerancije i poklapanja.

Za dizajnere industrijskih elektro motora i generatora, ovaj priručnik pruža informacije koje su potrebne za optimizaciju različitih aranžmana ležajeva. Za stručnjake koji rade u različitim industrijama u kojima se koriste električni motori, postoje preporuke o načinu za maksimalno produženje radnog veka ležaja pomoću pravilnog montiranja, održavanja i podmazivanja.

Preporuke i sadržaj zasnovani su na iskustvu koje je kompanija SKF stekla u bliskoj saradnji sa proizvođačima i korisnicima električnih mašina širom sveta. Iskustvo zajedno sa unosima klijenata mnogo utiče na razvoj proizvoda u kompaniji SKF, i vodi do dobijanja novih proizvoda i varijanti.

Posetite štand kompanije SKF na sajmu Hannover Messe, Hala 22, Štand B12 da biste pogledali izložbu industrijskog električnog motora iz SKF i zatražili svoj primerak PDF verzije ažuriranog priručnika.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za više informacija, kontaktirajte:
Nia Kilstrom, SKF Group Communication, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com
Kolin Roberts, SKF Group Communication; +31 30 6075608; +31 653 944 111; colin.roberts@skf.com


SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.


Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

SKF logo