SKF Solution Factory mreža povećava efikasnost usluga širom sveta

 • Priča

  2013 април 08, 08:00 CEST

  Geteborg, 07. april, 2013.: Kompanija SKF proširila je svoje usluge još više u svetu, otvaranjem pet novih SKF Solution Factory postrojenja, koja su otvorena 2012. Globalna mreža lokacija, koje pružaju znanje i resurse sa svih SKF tehnoloških platformi, sada ima 21, od Moskve (Rusija), do Šangaja (Kina), do Klivlenda (SAD) i do Perta (Australija).

  „Naši klijenti u skoro svakoj grani industrije traže od nas rešenja za poboljšanje svoje produktivnosti i smanjenje troškova na održiv način. Kada se suoče sa novim problemom ili izazovima, ili im je potrebna pomoć za određenu mašinu ili program za upravljanje radnim vekom operativnih sredstava, SKF Solution Factory može da stvori prilagođena rešenja koja će rešiti njihove probleme”, kaže Vartan Vartanijan, Predsednik SKF Prodaja i usluga na industrijskim regionalnim tržištima.

  Sklapanjem tima posvećenog projektu i koristeći stručnjake za pet tehnoloških platformi kompanije - ležajevi, zaptivke, usluge, sistemi za podmazivanje i mehatronika - SKF Solution Factory radi u cilju razvijanja rešenja, koje se zatim deli globalno preko mreže postrojenja. Ovo širenje baze podataka sa rešenjima pomaže klijentima da postignu bolje performanse sredstava i smanje ukupne troškove vlasništva.

  SKF Solution Factory postrojenja omogućila su klijentima da ostvare značajna povećanja u efikasnosti širom sveta. Belgijska kompanija Argex, koja obavlja iskopavanja i pečenje gline za građevinske potrebe, trebala je da zameni nepouzdane klizne ležajeve u pomoćnim valjcima. Kompanija SKF nije dostavila samo ležajeve, već takođe i pomoćni valjak i osovinu, kućišta i osnovne podloge, i automatski sistem kompanije SKF za podmazivanje Ovo rešenje je smanjilo potrošnju energije rotacione peći za 10 procenata, i takođe poboljšalo bezbednost. Na sličan način, SKF Solution Factory pomogla je kompaniji Allied Mills, velikoj firmi za preradu hrane u Velikoj Britaniji, da razvije strategiju za poboljšanje pouzdanosti koja minimalizuje neplanirane prekide rada i održava stalni visoki kvalitet proizvoda.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za više informacija, kontaktirajte:
  Nia Kilstrom, SKF Group Communication, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com
  Kolin Roberts, SKF Group Communication; +31 30 6075608; +31 653 944 111; colin.roberts@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group
  .

 • Video

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

SKF logo