Kompanija SKF izlaže napredne proizvode i rešenja na PTC Azija 2013.

 • Priča
  SKF aeracioni ventilator
  SKF aeracioni ventilator

  2013 октобар 28, 08:00 CET

  Šangaj, Kina, 28. oktobar 2013: SKF će na PTC Azija 2013. predstaviti izbor proizvoda i integrisanih rešenja iz SKF tehnoloških platformi, prikazujući snagu SKF inženjeringa znanja u cilju demonstracije sveobuhvatne primene njenih rešenja namenjenih za postizanje uspeha klijenata.

  „Kombinaciju našeg globalnog prisustva, industrijskog iskustva i tehnoloških platformi za izgradnju vrednosti kod klijenata nazvaćemo „Snaga inženjeringa znanja“. Zbog toga, za ovu godinu na PTC Azija, pružićemo širok spektar visokog kvaliteta i napredne tehnologije koji mogu da pomognu našim klijentima da budu profitabilniji, produktivniji i održiviji“ izjavio je gdin. Žu Jiming, Predsednik SKF Kina,

  Stručnjaci iz različitih segmenata kompanije SKF gdin. Toni Gong, direktor prodaje, IDBU Kina, gdin, Džonas Kjelberg, rukovodilac odeljenja, SKF Industrijske pogonske poslovne jedinice, gdin. Francisko Serano, rukovodilac odeljka za industrijsku prodaju, gđa. Kijara Forlani, rukovodilac odeljka za elektro industriju, gdin. Stefano Marcola, rukovodilac odeljenja za pogonske usluge i gdin. Aleksandre Maureli, glavni rukovodilac u računovodstvu, Magnetni sistemi kompanije SKF predstavljeni su za razmenu ideja i temeljnim diskusijama za nove posetioce.

  Na ovogodišnjem PTC-u, kompanija SKF predstaviće serije svojih novih proizvoda i rešenja za industrije električnog materijala, fluida, industrijski prenos, rukovanje materijalima i segmente industrijskih pogonskih linija koji ispunjavaju zahteve industrije.

  Kompanija SKF skoro je objavila lansiranje rešenja za električni motor sa trajnim magnetom za velike brzine za aeracioni ventilator u postrojenjima za preradu otpadnih voda, koje može da smanji potrošnju energije i do 40 posto. Rešenje kompanije SKF za sisteme aeracionog ventilatora sastoji se iz električnog motora sa trajnim magnetima za velike brzine (PMM) koji može da pruži između 75 - 350 kW, aktivnih magnetnih ležajeva (AMB) i integrisanog AMB kontrolnog sistema. Ovaj spektar rešenja motora bez ulja ima veliki broj funkcija koje poboljšavaju učinak, na primer, za razliku od tradicionalnih indukcionih motora, PMM održava efikasnost pri polovini opterećenja i radu na polovini brzine. Rešenje kompanije SKF za sisteme aeracionih ventilatora takođe koristi manje mehaničkih delova od tradicionalnih pogonskih sistema, što znači smanjeno održavanje, dok snažni ugrađeni sistemi za nadzor i sposobnosti za dijagnostiku održavaju visoke performanse i pouzdanost. Ovaj proizvod je uključen u deo portfolia BeyondZero kompanije SKF*.

  Postizanje maksimalnog povraćaja investicija je primarni cilj rukovodilaca rada. Da bi se to ostvarilo potreban je pravi miks radne pouzdanosti, energetski efikasnih zahteva, sa minimalnim servisnim zahtevima, tu može pomoći “SKF Driveline – Lifecycle”. Pogonska linija obuhvata proizvode i usluge iz kompanije SKF, a ono što je razlika je da će kompanija SKF pregledati ceo sistem i preporučiti kombinaciju ponuda koje su najbolje rešenje – ne fokusirajući se samo na jedan problem već na celokupni sistem. Na ovom dešavanju kompanija SKF prikazuje verzije pogonske linije za ispunjenje proizvoda. Verzija za proizvođače fokusira se na inženjeringu i povezanim komponentama kako bi pomogla klijentima proizvođačima da smanje menjač, povećaju obrtni momenat, radni vek i radnu sposobnost, i smanje gubitke energije. Za verziju za krajnje korisnike, koja uključuje sve najnovije senzore koje je kompanija SKF razvila na platformi za praćenje uslova, omogućiće povećanje radnog vremena i količinu proizvodnje i smanjenje troškova održavanja i rada.

  Kompanija SKF je razvila novu generaciju tvrdih, ultra čistih čelika sa azotom sa velikim stepenom čvrstine, visoke izdržljivosti i izdržljivosti za završnu koroziju. Tokom izložbe, kompanija SKF prikazaće nove ležajeve koji omogućavaju pouzdanu i ekonomičnu kompresiju za zavrtnje kompresora kiselog gasa. Ležajevi kompanije SKF prave se od naprednih materijala za ležajeve – hibridni kotrljajući ležajevi (sufiks HC5) uključujući velike keramičke valjke, super izdržljive žlebove od nerđajućeg čelika (VC444), i PEEK (polietereterketon) kavezi ojačani vlaknima (PHAS, PH itd.).

  Od pokretanja SKF energetski efikasnih (E2) kugličnih ležajeva sa dubokim žlebom 2008. godine, kompanija SKF sada je proširila asortiman na veće električne motore do 350 kW (500 hp), obezbeđujući serviserima kao i proizvođačima i krajnjim korisnicima duži radni vek i smanjenje ukupnih troškova vlasništva. E2 ležajevi kompanije SKF smanjuju trenje za i do 50 procenata u poređenju sa standardnim ležajem kompanije SKF, što znači manje stvaranje toplote. Već podmazani sa posebno razvijenim mazivom za malo trenje kompanije SKF, SKF E2 ležajevi mogu povećati radno vreme motora, produktivnost i ekonomičnost sistema, i smanjiti održavanje, popravke i radne troškove u procesu.

  Kompanija SKF takođe donosi STS (sa broda na obalu) kran, hidrauličnu pumpu i novo razvijene demonstracije za menjače. SKF će takođe prikazati Speedi Sleeve i MROD zaptivke na izlaganju, što privlači veliku pažnju i interes. PTC AZIJA osnovan je u Kini 1991. godine kao vodeća svetska izložba za tehnologije prenosa snage i kontrole, a ove godine je peti put da kompanija SKF učestvuje u izlaganju i prikazuje svoj napredak za proizvode i rešenja.

  * Portfolio SKF BeyondZero proizvoda sastoji se iz proizvoda koji pružaju poboljšane karakteristike u zaštiti životne sredine. Da bi bili uključeni u portfolio SKF BeyondZero, proizvodi, usluge i rešenja kompanije SKF, moraju da pružaju značajne pogodnosti za životnu sredinu.  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za više informacija, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kilstrom, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

SKF logo