Nova SKF SYSTEM 24 TLSD serija pruža jednostavno, automatsko podmazivanje

SKF SYSTEM 24 elektromehanički automatski podmazivač sa jednom tačkom podmazivanja TLSD serije
SKF SYSTEM 24 elektromehanički automatski podmazivač sa jednom tačkom podmazivanja TLSD serije

2013 новембар 15, 07:32 CET

Podmazivač TLSD je elektromehanički automatski podmazivač sa jednom tačkom podmazivanja, koji omogućava direktno ili daljinsko podmazivanje.

Geteborg, 15. novembar 2013: Kompanija SKF je predstavila novu SKF SYSTEM 24 TLSD seriju elektro mehaničkih automatskih podmazivača. Novi podmazivači su pouzdani, jednostavni za montiranje i pogodni su za širok spektar primene u podmazivanju, za upotrebu za spektar oprema od pumpi, ventilatora i duvača do transportera, liftova i kranova. 

Robusni dizajn novog TLSD podmazivača posebno je pogodan za upotrebu u slučajevima primene uz visok nivo vibracija ili promena radnih temperatura, takođe postoji poseban model za upotrebu na niskim temperaturama. U svim slučajevima proizvod nudi efikasno rešenje za podmazivanje ležajeva, vratila i osovina, pomažući u produženju radnog veka mašine i smanjenju troškova održavanja.

„TLSD podmazivač je proizvod koji je pouzdan i lak za upotrebu. Providni rezervoar omogućava laku i brzu proveru stanja, dok pogonska jedinica sa funkcijom za programiranje pruža više opcija i veću fleksibilnost, uz mnogo jasniji LED ekran u odnosu na konkurentske uređaje“, izjavio je Gus Vilems, inženjer za razvoj proizvoda u kompaniji SKF.

TLSD serija je samostalni uređaj koji se sastoji od rezervoara za sredstvo za podmazivanje i jedinice koja se napaja preko baterija i koja se može programirati za raspodelu sredstva za podmazivanje prema različitim mesečnim podešavanjima. Povezivanje sa svakom mašinom je ili direktnim montiranjem ili preko linije za dostavu, gde se obe završavaju sa standardnim G1/4 navojem.

Rezervoar se može dostaviti u dve veličine (125 ml i 250 ml) napunjen sa posebnim uljima i mazivima visokih performansi kompanije SKF. Maksimalni radni pritisak je 5 bara.

Pogonska jedinica ima jednostavan obrtni prekidač, zaštićen providnim plastičnim poklopcem, koji omogućava da TLSD bude programiran za raspodelu sredstva za podmazivanje u intervalima po izboru. Pored toga, LED ekran sa zelenim-žutim-crvenim svetlom, koji je vidljiv iz svih uglova jasno pokazuje radni status uređaja.

TLSD podmazivač i setovi za dopunjavanje nisu za ponudu/prodaju/upotrebu u Nemačkoj, Francuskoj i SAD.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za više informacija, kontaktirajte: Odnosi sa štampom: Monik Turner, +1 267-436-6836; +1 215-801-8722; monique.turner@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.


SKF logo