Modul za podršku ventilatora motora iz kompanije SKF povećava pouzdanost i ukupne troškove

 • Priča

  2013 новембар 26, 14:00 CET

  Geteborg, 26. novembar 2013: Kompanija SKF sada ima SKF modul za podršku ventilatora motora, integrisanu jedinicu za hlađenje motora kamiona. U pogodnosti spadaju velika robusnost, mala težina i smanjeni troškovi primene.

  Kombinovanjem kompletnog inženjerskog znanja kompanije SKF, SKF nudi optimizovano robusno rešenje koje ispunjava visoke zahteve za rashladne sisteme za motore.

  Nove tehnologije, kao što su turbo punjači sa dva stepena, sistemi za gorivo sa visokim pritiskom i recirkulacija izduvnog gasa visokog nivoa, potrebne su da bi kamioni ispunili nove zakonske propise vezane za manje emisije gasa. Ove tehnologije zahtevaju efikasno hlađenje motora.

  Modul za podršku ventilatoru motora kompanije SKF ispunjava ovaj zahtev i smanjuje troškove zahvaljujući manjoj potrebi za korišćenje dobavljača i komponenti. Balansirano rotaciono kućište poboljšava čvrstinu kako bi se rešile vibracije, visoka opterećenja i kako bi se zaštitile komponente.

  U pogodnosti korišćenja modula za podršku ventilatoru motora kompanije SKF spadaju:
  – Optimizacija trenja i težine
  – Izdržljiv i pouzdan rad
  – Najekonomičniji troškovi rada
  – Standardni portfolio proizvoda ležajeva za podršku za ventilatore

  Modul za podršku ventilatoru motora kompanije SKF proizvodi se u Luhovu, u Nemačkoj i distribuira se preko ovlašćenih distributera.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za više informacija, kontaktirajte: Odnosi sa štampom: Monik Turner, +1 267 436 6836, +1 215 801 8722, Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2011. bila je 66.216 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.039. www.skf.com

 • Slika

Preuzmite komplet za novine

Komplet za novine (1.2 MB)

SKF logo