Kompanija SKF dobila je nagrade za kvalitet za 2013. godinu od kompanije General Motors

2013 новембар 26, 13:00 CET

Geteborg, 26. novembar 2013: Kompanija General Motors uručila je priznanje kompaniji SKF za kvalitet učinka najviših nivoa u proteklih 12 meseci.

„Dobijanje ovih nagrada od strane kompanije GM je zaista pohvalno. Mi se uvek trudimo da stalno poboljšamo našu efikasnost i učinak kako bi ispunili zahteve naših klijenata. Dobijanje priznanja za to zaista nam pruža dokaz da smo pružili pravu vrednost“, izjavio je gdin. Trigive Sten, Predsednik SKF Automotive.

Ovo je druga godina da kompanija GM daje priznanje dobavljačima koji daju značajne doprinose cilju kompanije GM da pruži najbolje iskustvo za klijente u automobilskoj industriji. Ovo je prvi put da su SKF do Brasil Ltda, SKF Sealing Solutions Korea Co., Ltd., i SKF Sealing Solutions GmbH dobili nagrade za izuzetan kvalitet dobavljača.

„Kao vrhunski dobavljač, pružanje nivoa kvaliteta i učinka koji klijenti očekuju je ono što je naš cilj svakoga dana. Dobijanje nagrade za pružanje onoga što obećavamo je prestižno i inspirativno. Priznanje za ovo dobijeno od strane kompanije GM je čast za nas“ izjavio je gdin. Amadeo Komin, rukovodilac u grupnoj LAM fabrici, SKF do Brasil.

„Ovo je druga nagrada koju smo dobili od kompanije GM ove godine, uključujući nagradu za Dobavljača godine za 2012. Veliko je zadovoljstvo što znamo da ispunjavamo ili premašujemo očekivanja kompanije GM. To znači da se naš veliki trud za pružanje pravih vrednosti klijentima isplaćuje. Ponosni smo na naš rad i usmereni pravilnikom za savršeno poslovanje kompanije SKF“ izjavio je gdin. Jongjon Hur, izvršni direktor SKF Sealing Solutions, u Koreji.

„Stalnom primenom pravilnika za savršenost poslovanja i metoda proizvodnje na koje se on oslanja, u mogućnosti smo da ispunimo i premašimo zahteve kvaliteta kompanije GM. Veoma smo srećni zbog dobijanja pozitivnog odgovora koji se odnosi na stalno unapređenje naših postupaka“ izjavio je gdin. Stefan Han, izvršni direktor SKF GmbH Leverkuzen, Nemačka.

Nagrada kompanije SKF za izuzetni kvalitet služi za poboljšanje saradnje sa dobavljačima. Dobavljači koji je dobiju ispunjavaju više od 12 kriterijuma zahteva za kvalitet tokom 12 meseci, sa završetkom 30. juna.

„Kompanija SKF odigrala je kritičnu ulogu u uspehu kompanije GM u 2013. godini, svojom posvećenošću i predanošću koja je stalno prevazilazila naša očekivanja, svojim inovacijama, dostavom proizvoda visokog kvaliteta i usluga na vreme i stvaranjem izuzetne vrednosti“ rekao je Grejs Leblin, podpredsednik kompanije GM, globalnog lanca za kupovinu i dostavu.

Kompanija SKF dostavlja ležajeve i rešenja za zaptivke za kompaniju GM za više različitih primena kao što su glavčine točka, vešanja, upravljanje, pogonske linije, motori i e-pogonski mehanizmi.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za više informacija, kontaktirajte: Odnosi sa štampom: Monik Turner, +1 267 436 6836, +1 215 801 8722, Monique.Turner@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

Informacije o kompaniji General Motors Co.
General Motors Co. (NYSE:GM, TSX: GMM) i njeni partneri proizvode vozila u 30 zemalja u svetu, a kompanija ima vodeću poziciju na najvećim i tržištima automobilske industrije sa najbržim rastom. Kompanija GM, njene filijale i kompanije u zajedničkom vlasništvu prodaju vozila pod brendovima Chevrolet, Cadillac, Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall i Wuling. Više informacija o kompaniji i njenim filijalama, uključujući i OnStar, globalnog lidera u bezbednosti vozila, sigurnosti i informacionim servisima, mogu se pronaći na http://www.gm.com.SKF logo