Kompanija SKF akreditovana je kao ovlašćeni dobavljač za naftne platforme

2013 децембар 03, 13:00 CET

Geteborg, 03. decembar, 2013. godine: Kompaniji SKF (UK) Limited Aberdin, centar za izuzetnost u okviru SKF sistema pouzdanosti koji su specijalizovani za industriju naftnih platformi, dodeljena je visoko rangirana akreditacija pod nazivom DNV (Det Norske Veritas) odobreni dobavljač usluga. Akreditacija koju je do sad dobio mali broj kompanija naglašava izuzetnu sposobnost kompanije SKF da poboljša pouzdanost i unese uštedu troškova za svoje klijente u oblasti naftnih platformi.

Dostignuće je značajno zbog rangiranja DNV-a kao najvećeg svetskog transportnog i klasifikovanog društva za naftne platforme, pored njegovog položaja kao jedno od tri najveća sertifikovana tela na svetu. Akreditacija je dobijena posle većeg broja sveobuhvatnih procena i provera kvaliteta sistema SKF Aberdin, nadgledanih od strane DNV-a.

„Sertifikacija od strane DNV-a postaje široko priznata kao zahtev od strane mnogih kompanija prilikom izbora usluge za nadgledanje stanja“ izjavio je Dejmijen O’Rajli, menadžer SKF operacija za Severno more. „Sigurni smo da su se uloženo vreme i trud isplatili, uz blisku saradnju sa DNV-om u cilju završetka procesa. Naša jedinica je sada dobro pozicionirana za asistenciju na naftnim platformama, i operaterima na bušotinama za naftu i gas u smanjenju zahteva za inspekciju KLASE koristeći usluge servisne kompanije odobrene od strane DNV-a. Uz ovu akreditaciju mi smo za korak bliži ispunjenju našeg cilja da postanemo dobavljači usluga i rešenja u celokupnom sektoru industrije nafte i gasa.”

Dobijanje akreditacije od strane DNV-a je ključni aspekt dugoročne posvećenosti kompanije SKF razvoju efikasnog upravljanja životnim ciklusom kako bi se smanjili ukupni troškovi vlasništva i na kraju, povećala profitabilnost za naše klijente.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za više informacija, kontaktirajte: Monik Turner, SKF Group komunikacije, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722 monique.turner@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2012. bila je 64.575 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 46.775. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.SKF logo