Kompanija SKF demonstriraće na IFPE sajmu mogućnosti ušteda primenom posebnih zaptivnih rešenja

2014 фебруар 25, 14:00 CET

Geteborg, Švedska, 25. februar 2014. godine: Kompanija SKF prikazaće na sajmu IFPE (Međunarodni sajam mehanike fluida) 2014. na koji način će njeno znanje i stručnost u razvoju rešenja za zaptivke povećati efikasnost sistema i uštedeti novac klijentima. 

Među inovacijama kompanije SKF na sajmu biće veliki broj rešenja za industriju snage fluida. Animacija će prikazati složene hidraulične sisteme bagera koji rade kontinualno u svim uslovima pokretani pomoću hidraulične pumpe, ističući različite konfiguracije ležajeva i demonstrirajući rešenja za zaptivke proizvedene od materijala u vlasništvu kompanije SKF.

Izložbeni materijal na štandu takođe će prikazati na koji način se kompanija SKF odnosi prema važnoj temi za Brevini snagu fluida, sprečavajući u velikoj meri prerane kvarove zaptivki pomoću novih rešenja kompanije SKF za zaptivke. Posetioci SKF štanda takođe će biti u prilici da vide četiri nove zaptivke za sisteme fluida za hidraulične cilindre iz opsega kompanije SKF, tri nove zaptivke za klip proizvedene od materijala u vlasništvu kompanije SKF i novu, „najbolju u klasi“ zaptivku za klipnjaču. Pored toga, prikaz višestruke rotacione hidraulike prikazaće kako kritična hidraulična kola koja pokreću rotaciono kretanje mašine mogu biti zaštićena pomoću rešenja za zaptivke kompanije SKF.

Kompanija SKF spaja jedinstvene tehnologije za proizvodnju mašinskih i livenih zaptivki u skladu sa potrebama klijenata. Bilo da se radi o razvojnom projektu ili rešenju određenog problema klijenta, sposobnosti kompanije SKF za proizvodnju malih i velikih količina zaptivki uz fleksibilnost i brzinu pružaju klijentima pouzdanog partnera za zaptivke koji ih može podržati tokom životnog ciklusa njihove opreme.

IFPE, koji se ove godine održava u periodu od 4. do 8. marta u Las Vegasu, Nevada, SAD, je najveći međunarodni sajam i tehnička konferencija posvećena integraciji snage fluida sa drugim tehnologijama za prenos snage i primene u kontroli kretanja. Održava se svake tri godine i na sajmu se prikazuju najskorije inovacije i stručnosti. 

Posetioci IFPE sajma pronaći će kompaniju SKF na štandu 81555, gde će moći da sretnu stručnjake iz SAD i iz globalnog dela organizacije kompanije SKF. Kompanija SKF biće takođe prisutna na CONEXPO-CON/AGG, koji će se održati u istom vremenskom periodu, na štandu 11621, gde ćemo prikazati rešenja za primenu van drumskog saobraćaja i rudarsku industriju.


Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za više informacija, kontaktirajte: Odnosi sa štampom: Nia Kilstrom, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. bila je 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 48.401. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.

SKF logo