Teleskopski stubovi kompanije SKF pomažu proizvođačima medicinske opreme da povećaju prodaju

 • Priča
  SKF teleskopski stub CPMT
  SKF teleskopski stub CPMT

  2014 март 05, 09:00 CET

  Geteborg, Švedska, 5. mart 2014. godine: Kompanija SKF je prikazala teleskopski stub za pokretanje opreme za medicinske intervencije koji omogućava proizvođačima da ponude veći kapacitet opterećenja i brzinu za hirurške stolice i stolove u poređenju sa ranijim modelima. Teleskopski stub kompanije SKF – serije CPMT pomaže proizvođačima da povećaju prodaju pružanjem opreme koja ispunjava zahteve tržišta i povećava protok pacijenata u zauzetim zdravstvenim centrima.

  Teleskopski stub kompanije SKF – serije CPMT je trodelni teleskopski stub koji pruža malu dužinu izvlačenja (320 mm) u kombinaciji sa velikim dužinama koraka kao kod starijih modela. Za stolice za medicinske intervencije mala visina pruža poboljšani pristup za pacijente, bez ugrožavanja ukupne rasklopljene visine za kliničke postupke. Velike brzine pozicioniranja (i do 34 mm/s) pružaju bržu uslugu kao podršku za kliničku efikasnost. U ključne pogodnosti takođe spadaju izdržljivost na velika opterećenja, što je posebna pogodnost za proizvođače hirurških stolova. Pored toga, stub nudi dizajnerima proizvođača ceo spektar fleksibilnih funkcija, kao što su opcije za konfiguraciju za veći raspon opterećenja kako bi se obezbedila veća čvrstina i prilagodljivi navoji na njegovoj spoljnoj površini za opcije za dodatke.

  „Današnje klinike su pod pritiskom da umanje rastuće troškove zdravstvenog osiguranja omogućavajući brže rukovođenje pacijentima, što naš novi teleskopski stub omogućava. Teleskopski stubovi takođe olakšavaju proizvođačima medicinske opreme da ispune trend na tržištu koji se odnosi na veće težine pacijenata, što pored zahteva za veći kapacitet opterećenja za stolice i stolove takođe olakšava i pristup. Ova potreba, sve više podržana zakonskim odredbama, zahteva funkcije opreme za podizanje sa većim spektrima performansi“, izjavio je Andreas Drugemuler, rukovodilac u globalnom odseku za medicinu i zdravstvenu zaštitu kompanije SKF. 

  Teleskopski stub kompanije SKF donosi konkurentnu prednost proizvođačima pružajući veći kapacitet nosivosti i brzinu dizanja komponente kojoj skoro da ne treba nikakvo održavanje tokom njenog životnog ciklusa.


  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za više informacija, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kilstrom, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. bila je 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je registrovana robna marka SKF Group.


 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1.7 MB)

SKF logo