Kompanija SKF isporučuje zaptivke u vrednosti od preko 100 miliona švedskih kruna kompaniji Geely Automotive

 • Priča

  2014 март 06, 10:00 CET

  Geteborg, Švedska, 06. mart, 2014: Kompanija SKF je započela sa isporukama klipnih zaptivki kompaniji Geely Automobile. Poslovni sporazumi, u vrednosti od preko 100 miliona švedskih kruna, produženi su na period od otprilike pet godina i zahtevaće od kompanije SKF da dostavi zaptivke za automatske prenose (6AT) kompanije Geely za njihove modele automobila GC6, Emgrande EC8 i njihov prvi SUV, Gleagle GX7.

  Trigve Sten, predsednik, SKF Automotive, je izjavio, „Naš posao u razvoju sa kompanijom Geely u cilju razvijanja efikasnijih prenosa dao nam je mogućnost da pokažemo svoje veštine i stručnost. Naše zaptivke ispunjavaju visoke zahteve koje kompanija Geely postavlja. Otisak naše lokalne proizvodnje i inženjeringa u Kini omogućava nam da budemo blizu kompanije Geely i brzo odgovorimo njihovim potrebama. Kompanija Geely skoro je dodelila kompaniji SKF nagradu za izuzetnog dostavljača. Zaista smo srećni zbog ovoga i to nas inspiriše da nastavimo sa našim radom i dostavimo prave vrednosti.“

  „Rešenje za spojnu klipnu zaptivku iz kompanije SKF sada omogućava našim prenosima da budu još izdržljiviji, uz veće performanse. Naša saradnja je veoma dobra za nas i veoma smo zadovoljni našim radom sa kompanijom SKF kao inženjerskim partnerom. Kompanija Geely prelazi na vrhunske segmente automobila pa je veoma važno da sarađuje sa kvalitetnim brendovima kao što je kompanija SKF,” izjavio je Šaokuan Zao, Direktor nabavke, kompanija Geely Automotive.

  Spojna klipna zaptivka dizajnirana je tako da pruži čvrstinu u odnosu na oštećenja tokom sklapanja ili rada što omogućuje duži radni vek. Ova zaptivka takođe pruža mogućnost smanjenja težine u primeni korišćenjem rešenja čeličnih klipova.

  Zaptivke se proizvode u kompaniji SKF Sealing Solutions u Vuhu, Kina.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)


  Za više informacija, kontaktirajte:
  Direktna veza za medije: +46 31 337 2400
  Odnosi sa štampom: Rebeka Janzon, +46 31-337 3880; +46 727-173 880; rebecca.janzon@skf.com
  Odnosi sa investitorima: Marita Bjork, +46 31-337 1994; +46 705-181 994; marita.bjork@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. bila je 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.


 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1.4 MB)

SKF logo