Kompanija SKF dobila je priznanje od kompanije General Motors kao najbolji dobavljač za 2013. godinu

 • Priča

  2014 април 04, 10:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 04. april, 2014. godine: Kompanija SKF proglašena je od strane kompanije General Motors (GM) za dobavljača godine tokom svoje 22. godišnje ceremonije dodele nagrada za najboljeg dobavljača, koja je održana u sredu, 12. marta. Ovo je peti put da kompanija SKF dobija ovu nagradu, uz to da je zadnje četiri godine dobijala nagradu uzastopno.

  „Održavanje visokog konstantnog nivoa učinka donosi nam ovu prestižnu nagradu iz godine u godinu. Priznanje kompanije GM za naš dobar posao je veoma značajno za nas. Zajedno smo radili sa kompanijom GM kako bismo osnovali dobru saradnju koja pruža visoke vrednosti za klijente“ izjavio je gdin. Trigve Sten, predsednik SKF Automotive.

  Ekskluzivna nagrada kompanije GM za dobavljača godine dodeljena je za samo 68 dobavljača širom sveta koji su konstantno premašivali očekivanja kompanije GM i stvorili izuzetnu vrednost.

  „Naši dobavljači imaju važnu ulogu u pomaganju kompaniji GM da dostavi izuzetna vozila svojim klijentima“ izjavio je Grejs Liblin, iz odseka za globalnu prodaju i lanac dostave. „Dobitnici nagrade imaju izuzetne rezultate u konstantnom ispunjavanju naših poslovnih potreba, dok takođe podržavaju naše kulturne prioritete“.

  Manje od 1 posto dobavljača kompanije GM širom sveta dobijaju nagradu za najboljeg dobavljača godine. Dobitnici su priznati za dostavljanje inovativne tehnologije, izuzetnog kvaliteta, menadžmenta u vremenskim krizama, ukupne primene rešenja za troškove.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)  Za više informacija, kontaktirajte:
  Direktna veza za medije: +46 31 337 2400
  Odnosi sa štampom: Rebeka Janzon, +46 31-337 3880; +46 727-173 880; rebecca.janzon@skf.com
  Odnosi sa investitorima: Marita Bjork, +46 31-337 1994; +46 705-181 994; marita.bjork@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivki, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, inženjersku konsultaciju i obuku. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i više od 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. bila je 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih bio je 48.401. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.  Foto zapis: Gdin. Paul DiLisio – SKF Sealing Solutions Director Sales Automotive (levo u sredini) i gdin. Chaekun Kim – SKF Sealing Solutions Korea Co., Ltd. Executive Director (desno u sredini) primili su nagradu kompanije GM za najboljeg dobavljača 2013. godine od strane gdina. Stiva Kifera – GM Vice President Global Powertrain (levo) i gđe. Kim Bric – GM Executive Director Global Product Purchasing (desno).


 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1.8 MB)

SKF logo