SKF ispunjava zahteve za moćnim performansama za ležajeve točkova za SUV modele

 • Priča

  2014 октобар 29, 14:00 CEST

  Geteborg, 29. oktobar, 2014. godine: Kompanija SKF snabdeva Daimler ležajevima za glavčine točkova, za prednje i zadnje točkove, za njihov mali SUV model Mercedes-Benz GLA.

  Trigve Sten, predsednik poslovne jedinice za automobilsku industriju, SKF Automotive, kaže, „Već dugi niz gdina pružamo rešenja kompaniji Daimler. Uvek je izvanredno videti nove modele vozila opremljene rešenjima kompanije SKF. Najnoviji krosover je privlačan model za kombinovanu vožnju po gradu i van puteva. Ležajevi za glavčine točkova kompanije SKF su projektovani da zadovolje zahteve mnogih različitih uslova vožnje uz visoke performanse i lakoću vožnje.“

  Ležajevi za glavčine točkova kompanije SKF podržavanju sistem za pogon na svim točkovima 4MATIC radi pružanja moćnih performansi – na putu i van njega. U grubim uslovima na putu, GLA može da pošalje do 50% obrtne sile na zadnje točkove da bi se vuča i rukovanje doveli do maksimuma.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)


  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom:
  Monique Turner, +1 267 436 6836; +1215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta.

  Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1.2 MB)

SKF logo