SKF izlaže inovativna rešenja za motocikle na EICMA 2014

 • Priča

  2014 новембар 04, 14:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 4. novembar, 2014. godine: Kompanija SKF će biti prisutna na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu motociklizma (EICMA) na kome će izložiti potpun asortiman inovativnih rešenja za tržište rezervnih delova za dvotočkaše. Globalni lider za rešenja ležajeva i zaptivanja za točkove će izložiti komplet zaptivača za viljušku, komplet strugača blata sa viljuške, jedinicu zaptivne glave i komplet zaptivača za točkove na dešavanju u Milanu, Italija, od 6. do 9. novembra 2014. godine u paviljonu 4, na štandu Q67.

  Komplet zaptivača za viljušku postiže superiorne performanse zaptivanja

  Komplet zaptivača za viljušku, koji je razvila kompanija SKF da bi se postigle superiorne performanse zaptivanja, uz istovremeno smanjenje statičkog trenja, pogodan je za sve tehnički najsofisticiranije motocikle i viljuške motocikala. Sastoji se od uljnog zaptivača i prstena brisača, a projektovan je da bi izdržao kaljave uslove rada i obezbedio malo trenje, ograničeno usisavanje vazduha i omogućio ravnomeran hidraulični učinak na nivoima fabričkog podešavanja. U slučaju viljuški motocikala, funkcije kako uljnog zaptivanja, tako i brisanja su uobičajeno integrisane u jednom zaptivaču.


  Komplet strugača blata sa viljuške smanjuje zakaljanost u najtežim uslovima


  Komplet strugača blata sa viljuške koji proizvodi kompanija SKF je inovativno rešenje, pripremljeno za trenutnu upotrebu za dvotočkaše u vožnji van drumskog saobraćaja koje je projektovano da se postavi iznad viljuške bez potrebe za demontiranjem točka. To sprečava zakaljanost od blata i nagrizanje koje je njena posledica, čime se obezbeđuje sigurnost vozača poboljšanjem rada viljuške i radnih uslova zaptivača. Komplet sadrži dva strugača blata sa viljuške, sigurnosne rascepke za pričvršćenje i brošuru sa detaljnim uputstvom.


  Integrisano rešenje jedinice zaptivne glave povećava udobnost i performanse motociklista


  Projektovane da poboljšaju performanse amortizera na vozilima za vožnju van drumskog saobraćaja, jedinice zaptivne glave su integrisano rešenje koje obezbeđuje zaptivanje u širokom opsegu temperature (-40 do +150 °C) i lako montiranje. Jedinica se sastoji od pet prethodno sklopljenih komponenti, integrisanih jednocevnog zaptivača, podloške, hilzne, zaptivne glave i strugača prljavštine, što obezbeđuje brzo vreme montaže u poređenju sa višekomponentnim alternativama i pojednostavljeno ispuštanje vazduha. SKF nudi servisni komplet za pojednostavljeno i efikasno održavanje jedinice zaptivne glave, što uključuje integrisane jednocevni zaptivač, hilznu i strugač.


  Zaptivni komplet za točkove štiti od velike zakaljanosti u bilo kom okruženju


  Zaptivni komplet za točkove kompanije SKF pruža vozačima motocikala smanjeno trenje, povećan radni vek i duži vek ležajeva čime daje vrhunsko iskustvo vožnje. Pogodan je za sve glavčine točkova motocikala, posebno za okruženja sa velikom zakaljanošću van drumskog saobraćaja, gde zaptivni komplet za točkove povećava efikasnost zaptivanja smanjenjem trenja. Patentirani dizajn zaptivača takođe poseduje i plastični štitnik koji obezbeđuje da zaptivač bude otporan na pranje pod visokim pritiskom.


  Posetioci sajma EICMA 2014 mogu pronaći kompaniju SKF u paviljonu 4, štand Q67, na štandu kompanije Innteck. Kompanija Innteck, poznata po snabdevanju pouzdanih proizvoda najvišeg kvaliteta, je zvanični distributer SKF rešenja za zaptivanje koja su namenjena za dvotočkaše. Stručnjaci će biti prisutni da bi zainteresovanima obrazložili prednosti svih ovih inovacija.


  Aktiebolaget SKF

      (obj.)


  Za dodatne informacije, kontaktirajte: 

  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1215 801 8722; Monique.Turner@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. 

  Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (3.0 MB)

SKF logo