SKF obnavlja ugovor sa kompanijom Celbi za još tri godine

 • Priča

  2014 новембар 26, 13:00 CEST

  SKF nastavlja da impresionira poboljšanom efikasnošću, pouzdanošću i produktivnošću


  Geteborg, Švedska, 26. novembar, 2014. godine: Kompanija SKF je obezbedila trogodišnje produženje tehnološkog partnerstva sa portugalskim proizvođačem beljene kraft pulpe od eukaliptusa (BEKP), Celbi – supsidijarnim preduzećem Grupe Altri. Kompanija SKF, koja već tri godine radi sa kompanijom Celbi, nastaviće da savetuje o poboljšanjima produktivnosti i procedura održavanja u fabrici i olakšava ih.


  Ugovor doprinosi projektu kompanije Celbi za udvostručenje kapaciteta fabrike, korišćenjem rešenja za proaktivnu pouzdanost i integrisano održavanje radi poboljšanja efikasnosti i pouzdanosti operacija.


  „Oduševljeni smo što će naš odnos sa kompanijom Celbi sve više da jača“, rekao je Vartan Vartanian, predsednik, SKF Industrijsko tržište, regionalna prodaja i usluge. „Kapacitet postrojenja Celbi se dramatično povećao tokom protekle tri godine, što je imalo za rezultat uštede u troškovima i nove mogućnosti. Naši napori su poslužili kao odskočna daska da bi se obezbedio dodatni trogodišnji ugovor. U ovom novom ugovoru ćemo nastaviti da pružamo uštede u troškovima povećanjem efikasnosti i pouzdanosti.“


  Karlos Van Zeler, direktor fabrike u kompaniji Celbi, rekao je, „Pristup kompanije SKF je bio izvanredan, a oni rade uz nas u fabrici kao deo našeg tima. Zahvaljujući njihovom angažmanu tokom proteklih nekoliko godina, uspeli smo da povećamo efikasnost i pouzdanost, kao i da poboljšamo upotrebljivost postrojenja. Ovaj posebni fokus na pouzdanost i efikasnost je dodatno poboljšao timski duh, što je imalo pozitivan efekat na produktivnost. S obzirom na uspeh projekta tokom protekle tri godine, produženje ugovora je razumljivo tako da možemo nastaviti da stičemo koristi od ulaganja kompanije SKF.“


  Aktiebolaget SKF

         (obj.)


  Za dodatne informacije, kontaktirajte: 

  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. 


  Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com 


  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (13.0 MB)

SKF logo