SKF će prikazati rešenja za praćenje stanja za teške uslove na brodovima

 • Priča

  2014 новембар 27, 13:00 CEST

  SKF će izložiti niz inovacija koje se zasnivaju na kombinovanom znanju SKF, SKF Blohm + Voss Industries i Kaydon na Međunarodnom sajmu radnih brodova u Nju Orleansu, SAD.


  Geteborg, Švedska, 27. novembar 2014. godine: Kompanija SKF će biti prisutna za vreme Međunarodnog sajma radnih brodova u Nju Orleansu, SAD, u periodu od 3. do 5. decembra. Tokom sajma, SKF će prikazati proizvode i rešenja, uključujući ležajeve, sisteme za podmazivanje i zaptivače, ali sa posebnim fokusom na ponude kompanije za praćenje stanja za pomorsku industriju.


  Među rešenjima kompanije SKF, na sajmu će biti SKF komplet za praćenje pomorskog stanja, koji obuhvata sve što je potrebno za obavljanje jednostavnog i pouzdanog praćenja stanja na brodovima i što omogućava brodskim operaterima da preduzmu prvi korak ka održavanju zasnovanom na stanju.


  Međutim, komplet predstavlja više od sakupljača podataka, jer ima sposobnost da uradi dodatnu analizu mašine, na osnovu analize frekvencijskog opsega pomoću algoritma brze Furijeove transformacije (Fast Fourier Transform - FFT). On je u stanju da detektuje najverovatniji osnovni uzrok kvara, kao što su neuravnoteženost, greške ležajeva, greške zupčanika, prekidi električne energije na motorima, hidraulični i aerodinamički problemi.


  SKF komplet za praćenje pomorskog stanja je posebno razvijen za zahtevne uslove pomorske industrije i teške uslove na brodovima. Pogodan je za upotrebu na širokom spektru plovila, uključujući kontejnerske brodove, feribote, ro-ro brodove za prevoz tereta na točkovima, ribarske brodove, plovne bagere, remorkere i plovila za snabdevanje na morskoj pučini.


  Još jedan proizvod koji će biti predstavljen tokom sajma je SKF rešenje za praćenje pramčanog potisnika, koje obezbeđuje integrisana rešenja za praćenje stanja propulzije i manevrisanja potisnicima u pomorskoj industriji i industrijama koje se nalaze na morskog pučini.


  Rešenje za praćenje se može primeniti kako za brodske operatere, tako i za proizvođače pramčanih potisnika, za prodaju zamenskih rezervnih delova i za novoizgrađene instalacije.


  Kompanija SKF je takođe ponosna što može da predstavi korporaciju Kaydon, kompaniju Grupe SKF. Među novim proizvodima i uslugama koji će biti izloženi, nalaze se ležajevi sa tankim presekom i ležajevi sa prstenastom manžetnom kompanije Kaydon, kao i razdvojeni valjkasti ležajevi robne marke Cooper.


  Stručnjaci kompanije SKF će biti prisutni na štandu i diskutovaće o tim i mnogim drugim dostupnim rešenjima za pomorsku industriju, pružajući posetiocima priliku da saznaju više i diskutuju o njihovim konkretnim problemima.


  Posetioci Međunarodnog sajma radnih brodova 2014. godine mogu pronaći kompaniju SKF na štandu broj 1714, a Kaydon na štandu broj 1464. Na štandu broj 1818, zastupnik za pomorstvo Simplex Americas prikazuje dodatna rešenja SKF Blohm + Voss Industries.


  Aktiebolaget SKF

         (obj.)


  Za dodatne informacije, kontaktirajte: 

  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. 

  Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (478 KB)

SKF logo