Kompanija SKF je dobila nekoliko nagrada za izvrsnost kvaliteta dobavljača za 2014. godinu od kompanije General Motors

2014 децембар 12, 14:00 CEST

Geteborg, 12. decembar 2014. godine: Kompanija General Motors je prepoznala SKF kao kompaniju koja zadovoljava ili prevazilazi strogi skup kriterijuma performansi kvaliteta, i ostvaruje kompletnu funkcionalnu podršku cele organizacije GM.

Trigve Sten, predsednik SKF za automobilsku industriju, kaže, „Ključ uspešnog rada je da nikada ne prestanete da se suočavate sa izazovima, da se stalno preispitujete šta radite i kako to radite. Pošto dobro poznajemo naše kupce i njihove specifične zahteve, mi u potpunosti možemo da koristimo naše mogućnosti. Pružanje kvaliteta i ispunjavanje neophodnih standarda performansi je imperativ. Biti priznat od strane GM iz godine u godinu sa nagradama i velikim poslovnim ugovorima je dokaz da pružamo vrednost, i da nastavljamo da ispunjavamo naše obećanje.“

Ovo je treća godina da kompanija GM odaje priznanje dobavljačima koji daju značajne doprinose cilju kompanije GM da pruži najbolje iskustvo za klijente u automobilskoj industriji.

„Dobavljači koji primaju ove nagrade su pokazali svoju predanost izvrsnosti kvaliteta i njihove izuzetne performanse su od suštinskog značaja za napore GM da svojim kupcima pruži najbolje proizvode i usluge u industriji“, rekla je Šeri Hikok, izvršni direktor sektora za kvalitet dobavljača kompanije GM. “

Kompanija SKF snabdeva ležajevima i rešenjima za zaptivanje kompaniju GM za mnoge različite primene kao što su krajevi točkova, vešanja, upravljanje, pogonske linije, motori i e-pogonski mehanizmi. Nagrađene fabrike se nalaze u SAD, Brazilu, Argentini i Nemačkoj.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za dodatne informacije, kontaktirajte:
Odnosi sa štampom:
Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. 

Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

SKF logo