SKF ima u ponudi novo rešenje za praćenje creva za podmazivanje

 • Priča

  2015 јануар 14, 14:00 CEST

  Geteborg, 13. novembar 2014. godine: Kompanija SKF je danas najavila predstavljanje SKF uređaja za kontrolu priključaka creva (HCC) za praćenje linija za podmazivanje na građevinskim mašinama. Projektovana za proveru pukotina na crevima za podmazivanje, ova jedinica odmah upozorava rukovaoca mašine ako postoji nedostatak na glavnoj liniji od pumpe ili u dovodnim linijama do tačke podmazivanja.

  Sistem za kontrolu priključaka creva kompanije SKF karakteriše ne samo njegova pouzdanost, već i jednostavnost. U poređenju sa drugim sistemima, nije potrebno povećanje ili smanjenje pritiska. Eliminišu se specijalni ventili za regulisanje pritiska ili prigušnice za proveru linija. Komparativno minimalan broj delova ovog SKF sistema ima za rezultat male troškove čak i prilikom nadogradnje. Korisno za sprečavanje skupih oštećenja ležišta i neplaniranih zastoja, sistem može značajno da smanji rizik od nesreća i zagađenje životne sredine od curenja tečnih maziva. Može se koristiti na metalnim i crevnim linijama celokupnog centralizovanog sistema za podmazivanje. Pored toga, ona se jednostavno naknadno postavlja u postojeće sisteme za podmazivanje i može da se proširi u bilo kom trenutku. Svaka HCC jedinica, kojoj je za rad potrebna jednosmerna struja napona od 12 ili 24 V, može da prati od 10 do 20 creva, u zavisnosti od napona.

  Na rad SKF uređaja za kontrolu priključaka creva ne utiču dužine linija, ambijentalna temperatura, diferencijalni pritisak ili gubici pritiska. Koristi neprovodna tečna maziva ili hidraulične tečnosti; sistem za praćenje ima radni pritisak do 300 bara (4.351 psi) i može da se koristi na temperaturama u opsegu od -40 °C do +70 °C.

  SKF uređaj za kontrolu priključaka creva obuhvata jedinicu analizatora, priključak koji deluje kao električni izolator između linije za podmazivanje i mernog uređaja za podmazivanje, i priključni kabl do analizatora. Creva za podmazivanje moraju da provode elektricitet.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; monique.turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (761 KB)

SKF logo