SKF na putevima sa krosoverom 500X kompanije Fiat

 • Priča

  2015 јануар 21, 14:00 CEST

  Geteborg, 21. januar, 2015. godine: SKF snabdeva Grupu FCA rešenjima za njen nedavno lansirani krosover, Fiat 500X. Proizvodi koji se isporučuju su jedinice glavčina točkova za prednje i zadnje točkove, zaptivači za amortizere, motore i prenos.

  Andrea Reisoli-Matje, rukovodilac sektora Strateški kupci, Automobilsko tržište, kaže, „Biti partner sa kompanijom Fiat u podržavanju razvoja ovog modela vozila radi poboljšanih performansi, energetske efikasnosti, uz sjajan doživljaj vožnje je vrsta izazova sa kojim je kompanija SKF sposobna da se izbori i uživa što ga je prihvatila. Najnovija verzija modela 500 je opremljena rešenjima kompanije SKF da bi se pomoglo u optimizaciji njegovih novih zahteva za performansama.“

  500X stiže sa funkcijom eco:Drive koja pomaže da se smanje emisije gasova i troškovi goriva za do 16 odsto*. On poseduje selektor za način vožnje koji ima tri različita režima – automatski, sportski, za sve vremenske uslove - za motor, kočnice, upravljač i menjač. Sportski režim pooštrava odzive za zabavnu vožnju, a režim za sve vremenske uslove čini automobil bezbednijim u uslovima kada su kolovozi klizavi. Automatski režim nudi vozaču najbolji kompromis između udobnosti, ekonomičnosti goriva i zabave tokom vožnje.

  Fiat 500X je sada u proizvodnji i pojaviće se na putevima početkom 2015. godine. Rešenja kompanije SKF se isporučuju iz njenih fabrika u Italiji, Francuskoj i Nemačkoj.

  *Izvor Grupa FCA


  Aktiebolaget SKF
  (javno)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom:
  Monik Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2013. godini je iznosila 63.597 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.401. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (7.5 MB)

SKF logo