E-učenje od SKF pomaže distributerima da unaprede podršku za potrebe kupaca

 • Priča

  2015 фебруар 18, 09:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 18. februar, 2015. godine: U nedavnom istraživanju među učesnicima Koledža za distributere kompanije SKF, 99% ispitanika tvrdi da kursevi doprinose u pomaganju kupcima da izaberu najadekvatnije rešenje za njihovu primenu.

  Koledž za distributere kompanije SKF je platforma za e-učenje za ovlašćene distributere kompanije SKF. Stalni cilj Koledža za distributere kompanije SKF je da omogući distributerima da budu još sposobniji da podrže svoje kupce kroz obuku za pravilno korišćenje proizvoda i usluga kompanije SKF, kao i za kritične primene u kojima će se oni koristiti.

  Koledž za distributere kompanije SKF je dokazao da je popularan među distributerima, uz učešće koje je raslo eksponencijalno tokom poslednjih nekoliko godina i uz broj završenih sertifikata koji premašuje 250.000.

  „Veoma sam zadovoljan kontinuiranim razvojem i korišćenjem Koledža za distributere kompanije SKF. Kroz kurseve pomažemo našim distributerima da bolje usluže svoje kupce, deleći naše znanje“, kaže Ecio Miljeta, direktor poslovne jedinice Razvoj kanala i distributerstva.

  Pored kurseva o proizvodima, dostupni su takođe poslovni i prodajni kursevi. Broj kurseva u ponudi je trenutno 44.

  E-učenje donosi koristi kao što su uštede u putnim troškovima i smanjuje na najmanju meru vreme odsustvovanja s posla. Učenje nije ograničeno na prostor ili vreme. Polaznik kursa može pristupiti kursu u bilo koje vreme i izabrati ono što on/ona želi da nauči. Koledž za distributere kompanije SKF takođe dopunjava lokalne aktivnosti lične obuke.

  Nove jezičke verzije, korejski i indonežanski, su takođe dodate omogućujući na taj način da više distributera završi kurseve na svom jeziku. Ukupan broj jezičkih verzija je sada 23.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (924 KB)

SKF logo