SKF potpisuje partnerski ugovor sa kompanijom NAPA u Meksiku

 • Priča

  2015 март 06, 14:00 CEST

  Geteborg, Švedska, 6. mart 2015. godine: Kompanija SKF je potpisala ugovor sa Autopartes NAPA México za prodaju proizvodnog programa rezervnih delova za automobile u njihovim novim prodavnicama, koje se otvaraju kasnije ove godine. 

  „Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da vidimo kako naše partnerstvo sa kompanijom NAPA raste. Sa ovim najnovijim ugovorom, SKF će sada distribuirati naš asortiman u prodavnicama kompanije NAPA u Meksiku“, kaže Krister Cederval, direktor poslovne jedinice tržišta za servisiranje vozila Vehicle Service Market, SKF Automotive. „Sa kompanijom NAPA ćemo stići do radionica za popravke preko njihovih novih prodavnica i najsavremenijeg distributivnog centra u Keretaru, Meksiko, da bismo ponudili naša rešenja i podršku za profesionalne popravke sa kvalitetnim proizvodima. Naše partnerstvo sa kompanijom NAPA u Severnoj Americi je konstantno raslo tokom godina i sada očekujemo da vidimo snažan razvoj prodaje u Meksiku.“

  „Kvalitet, asortiman, program i podrška kompanije SKF predstavljaju ono što veoma cenimo. SKF se savršeno uklapa sa našim brendom i onim za šta se zalažemo. Bili smo veoma zadovoljni sa partnerstvom u Kanadi i Americi, a sada nam je veoma drago što ćemo uključiti brend SKF u ponudu za naše prodavnice u Meksiku“, izjavio je Huan Kintal Kastilja, generalni direktor kompanije Autopartes NAPA México.

  Na brzo rastućem tržištu rezervnih delova za automobilsku industriju u Meksiku, SKF nudi veoma širok program za pokrivenost primena, koji odgovara većini automobila i lakih kamiona u Meksiku. Asortiman obuhvata vrhunske ležajeve, glavčine, uljne zaptivače i mazivo.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)


  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
   
  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet za novine

Komplet za novine (3.6 MB)

SKF logo