SKF na sajmu ANUGA FoodTec: poboljšava učinak kroz novi pristup upravljanju sredstvima

 • Priča

  2015 март 18, 15:00 CEST

  Na sajmu ANUGA, kompanija SKF će prikazati svoju stručnost u upravljanju sredstvima – i objasniti kako je ovo pomoglo kompaniji Nestle da izvrši unapređenja u jednoj od svojih fabrika

  Geteborg, Švedska, 18. mart 2015. godine: Kompanija SKF će prikazati svoje sposobnosti širokog opsega na sajmu ANUGA FoodTec, uključujući detaljnu prezentaciju o tome kako je njen pristup upravljanju sredstvima pomogao kompaniji Nestle da izvrši unapređenja. SKF će takođe voditi razgovore o budućnosti upravljanja sredstvima i o tome kako da se poboljšaju sadašnje prakse upravljanja sredstvima, da bi se uticalo na učinak proizvodnih linija i postigli poslovni ciljevi.

  „U mnogim slučajevima, prihvatanje novog pristupa postojećim praksama upravljanja sredstvima – sa samo malim prilagođavanjima u načinu na koji se obavlja održavanje – može imati ogroman efekat na rezultate“, kaže Egon Dojer, menadžer za globalno poslovanja za Konsalting o pouzdanosti sredstava u kompaniji SKF.

  Dojer će detaljno predstaviti ove ideje na specijalnoj prezentaciji u Kutku za govornike u četvrtak, 26. marta u vremenu od 10:30-11:00 časova. Tokom prezentacije, on će istraživati budućnost upravljanja sredstvima kroz niz tema, uključujući:

  • Trendove koje SKF može da predvidi, a koji utiču na budućnost upravljanja sredstvima nasuprot trendovima kakvi su viđeni pre 10 godina
  • Kako industrijski igrači mogu da promene tekuće prakse da bi bili spremni? Referentni slučaj iz kompanije Nestle
  • Digitalna poslovna rešenja za podršku efikasnosti upravljanja sredstvima

  Osim toga, SKF će na izložbi prikazati rešenja za zaptivanje koja su specifična za industriju, kao što su standardni zaptivači (zaptivači radijalnih i aksijalnih osovina, zaptivači za fluide), kao i zaptivači optimizovani za primene, proizvedeni od materijala koje je odobrila FDA (američka Federalna agencija za hranu i lekove). Jedan primer je plava ECOPUR 95A-blFG smesa za zaptivanje koja zadovoljava stroge zahteve Uredbe (EC) 1935/2004.

  Prezentacija Egona Dojera o budućnosti upravljanja sredstvima i specifična rešenja za zaptivanje su samo neke od mogućnosti koje SKF prikazuje na ovogodišnjem sajmu ANUGA FoodTec (24–27. mart). Više informacija možete pronaći u hali 05.1, štand B-040.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1019 KB)

SKF logo