SKF ima u ponudi novi senzor za rezervoare tečnih maziva

 • Priča

  2015 април 08, 14:00 CEST

  Geteborg, 8. april, 2015. godine: SKF je danas najavio predstavljanje SKF ultrasoničnog senzora za unapređenje praćenja nivoa napunjenosti na pumpama i rezervoarima brendova SKF i Lincoln sa kapacitetima tečnih maziva preko pet litara. Razvijen za primene sa uljima i mazivima, senzor daje poruke kako o niskom nivou, tako i o punom nivou za optimalan rad.

  Praktično bez održavanja, SKF ultrasonični senzor koristi ultrasonične talase da bi obezbedio beskontaktno merenje odstojanja do površine tečnog maziva. U zavisnosti od unapred podešenih granica, izlaz je analogni signal proporcionalan odstojanju. Dvobojni LED senzora označava rad i status analognog izlaza.

  Održavanje odgovarajuće količine tečnog maziva u rezervoaru pomaže da se izbegnu nedovoljno podmazivanje i moguća oštećenja opreme, dok istovremeno sprečavanje prepunjavanja smanjuje otpad i štiti životnu sredinu. SKF ultrasonični senzor takođe unapređuje pouzdanost praćenja funkcije pumpi. Novi senzor je pogodan za rudarstvo, železnički sektor, tešku industriju i primene u proizvodnji hrane i pića, kao i za bilo koju industrijsku granu koja koristi velike rezervoare tečnih maziva.


  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; monique.turner@skf.com


  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1017 KB)

SKF logo