SKF povećava snagu točkova novog modela Regera kompanije Koenigsegg

 • Priča

  2015 април 09, 14:00 CEST

  Geteborg, 9. april, 2015. godine: SKF snabdeva kompaniju Koenigsegg jedinicama ležajeva za glavčine prednjih i zadnjih točkova opremajući njen novi model automobila Regera, predstavljen na Salonu automobila u Ženevi, početkom marta.

  Žan-Silven Miljore, direktor za trke, poslovna jedinica za automobilsko tržište, Automotive Market, kaže, „Naš razvoj komponenti da bi odgovarale potrebama motosporta i automobilima projektovanim i konstruisanim za brzinsku vožnju zaista pokreće SKF do krajnjih granica. Projektovanje ležajeva da bi se uklopili u vrhunsko iskustvo vožnje sa mega performansama pružanjem velike satisfakcije klijentu predstavlja pravo zadovoljstvo. Veoma smo ponosni na naš rad i drago nam je da doprinosimo snazi i pouzdanosti brzih reakcija kompanije Koenigseggs.“

  Regera nudi kombinaciju snage, pouzdanosti brzih reakcija i luksuza. Uprkos kompletnoj svojoj naprednoj tehnologiji i visokom nivou udobnosti, Regera je relativno lak automobil. Ovo mu omogućava da i dalje funkcioniše konkurentno na kružnoj stazi. Međutim, na autoputu, Regera će vladati kao „Kralj na putu“, pošto je najmoćniji automobil sa najbržim ubrzanjem proizveden do sada, prema kompaniji Koenigsegg.
  Regera će biti izrađena ručno u samo 80 primeraka.

  SKF je partner kompanije Koenigsegg od njenog početka, a takođe snabdeva modele Agera RS i ONE:1 ležajevima za točkove.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta.
  Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak SKF Group.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (1.1 MB)

SKF logo