SKF potpisuje strateški ugovor sa kompanijom ReGen Powertech

2015 мај 05, 10:00 CEST

Kao deo ugovora sa kompanijom ReGen Powertech, SKF će isporučivati ležajeve za ugaone oscilacije oko poprečne i vertikalne ose lopatica i ležajeve glavnih osovina

Geteborg, Švedska, 5. maj 2015. godine: Kompanija SKF je potpisala strateški ugovor sa kompanijom ReGen Powertech, vodećim indijskim proizvođačem turbina na vetar. Prema uslovima ugovora, SKF će isporučivati komplete ležajeva za ugaone oscilacije oko poprečne i vertikalne ose lopatica i ležajeve glavnih osovina za turbine na vetar od 1,5 MW ove kompanije.

Šišir Jošipura, generalni direktor i direktor za zemlju, SKF India, rekao je, „Ovaj ugovor nas pozicionira kao strateškog partnera sa glavnim proizvođačem turbina na vetar u Indiji. Ovi ležajevi će se proizvoditi u najsavremenijem proizvodnom pogonu kompanije SKF u Ahmedabadu. Ovo je odraz odgovora i opredeljenja kompanije SKF za vladin program ‘Proizvodite u Indiji’.“

„ReGen kupuje ležajeve glavnih osovina od kompanije SKF od svog osnivanja. Partnerstvo sa SKF je pomoglo kompaniji ReGen da raste na indijskom tržištu. Novi ugovor potpisan za isporuku ležajeva za ugaone oscilacije oko poprečne i vertikalne ose lopatica je još jedan korak ka jačanju ovog partnerstva između dve kompanije. SKF je uvek bio prioritetan partner za kompaniju ReGen i taj odnos će nastaviti da raste“, kaže Madhusudan Kemka, generalni direktor, ReGen Powertech.

Aktiebolaget SKF
(obj.)

Za dodatne informacije, kontaktirajte:
Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. 


Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 


® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.

SKF logo