SKF prikazuje rešenja za naftu i gas na Simpozijumu pumpi i turbo-mehanizacije

 • Priča

  2015 септембар 02, 10:00 CEST

  SKF će izlagati proizvodni program za sektor nafte i gasa na ovogodišnjem Simpozijumu pumpi i turbo-mehanizacije.

  Geteborg, 2. septembar, 2015. godine: SKF, kompanija sa znanjem u oblasti inženjeringa, predstaviće proizvodni program koji poboljšava performanse resursa u teškim sredinama eksploatacije nafte i gasa na Simpozijumu pumpi i turbo-mehanizacije u Hjustonu, Teksas. Rešenja na sajmu omogućavaju proizvođačima originalne opreme i krajnjim korisnicima da poboljšaju pouzdanost resursa, smanje na najmanju meru zastoje u radu mašina i smanje ukupne troškove vlasništva.

  Posetioci će videti lično magnetne ležajeve SKF i steći uvid u prednosti upravljačkog ormarića E300V2. Magnetni ležajevi SKF S2M bez trenja, bez ulja, uz rad sa malim održavanjem, pokazali su se kao moćno rešenje koje je pružilo prednosti visoke efikasnosti, dugog radnog veka i lakog održavanja što je od presudne važnosti za primene u industriji nafte i gasa. Upravljački ormarić olakšava korišćenje sistema magnetnih ležajeva tokom radnog veka vaše opreme, od efikasnog puštanja u rad do bezbednog svakodnevnog rada, planiranja održavanja i praćenja stanja. Model E300V2 zamenjuje popularnu raniju verziju, čijih je 650 jedinica instalirano širom sveta.

  Na simpozijumu, SKF će prezentirati uživo praktičnu obuku u kojoj će stručnjaci kompanije prikazati primenu standarda API 617 na platformi s obrtnim magnetnim ležajem. Obuka će biti održana na Nivou tri kongresnog centra u Konferencijskom prostoru 351F i planirano je da počne u 8 časova i 30 minuta pre podne u sredu, 16. septembra 2015. godine.

  Na izložbenom štandu, kompanija SKF će predstaviti proizvodni program industrijskih rešenja za zaptivanje kompanije Kaydon Ring and Seal, za koje je dokazano u praksi da poboljšavaju pouzdanost turbo-mehanizacije u primenama u sektoru nafte i gasa. Proizvodi uključuju vodeće tržišne gasne zaptivače za rad na suvo, obodne zaptivače, zaptivače s uljnim tamponom i zaptivne kontrolne sisteme.

  Na izložbi će takođe biti i SKF Multilog On-line System IMx-M, koji je idealno rešenje za praćenje stanja kritične ofšor mehanizacije. Uz softver SKF @ptitude Monitoring Suite, SKF Multilog IMx-M može da obezbedi kompletan sistem za pokretanje gašenja mašina, otkrivanje ranih kvarova i dijagnozu – omogućavajući krajnjim korisnicima da zaštite resurse i poboljšaju njihovu pouzdanost i spreče zastoje mašina.

  Posetioci će takođe biti u mogućnosti da vide proizvodni program rešenja za podmazivanje kompanije SKF. Centralizovani sistemi za podmazivanje kompanije SKF su projektovani da smanje zastoje u radu i gubitke u proizvodnji, produže radni vek ležajeva i mašina, i smanje troškove povezane sa ručnim podmazivanjem.

  Simpozijum pumpi i turbo-mehanizacije se održava u periodu od 14. do 17. septembra 2015. godine u Kongresnom centru Džordž R. Braun u Hjustonu, Teksas. Posetioci manifestacije mogu pronaći SKF na štandu br. 1307.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (550 KB)

SKF logo