SKF rešenja za optimizaciju energije i performansi na sajmu WEFTEC 2015

 • Priča

  2015 септембар 10, 14:00 CEST

  SKF will display a range of innovations designed to save energy and optimize equipment operation in the water quality industry at WEFTEC 2015.

  Geteborg, Švedska, 10. septembar 2015. godine: SKF će prikazati izbor svojih vodećih rešenja na tržištu za industriju kvaliteta vode na sajmu WEFTEC 2015. Rešenja na sajmu su projektovanja da bi omogućila timovima za operacije i održavanje da ekonomično povećaju performanse i pouzdanost resursa, kao i da smanje potrošnju energije.

  SKF će prikazati svoje kompletno rešenje magnetskog sistema za centrifugalne duvaljke za aeraciju. Ovo rešenje omogućava korisnicima da smanje upotrebu energije njihovih procesa za aeraciju za 10-40% u poređenju sa postojećim jedinicama duvaljki zahvaljujući energetski efikasnom dizajnu. Rešenje kompanije SKF za sisteme duvaljki za aeraciju je uključeno u portfolio BeyondZero*.

  Štand kompanije SKF će takođe imati program performansi na terenu SKF EnCompass, suštinsku inovaciju koja osigurava optimalne performanse ležajeva. SKF EnCompass omogućava optimizaciju dizajna ležajeva i detaljniju analizu faktora koji utiču na radni vek ležajeva za zadovoljenje uslova u praksi.

  Posetioci će se takođe upoznati sa SKF SimPro. SimPro je deo programa SKF EnCompass i to je alatka za izračunavanje koja može pomoći inženjerima u sektoru za kvalitet vode da izaberu prave ležajeve za zahteve i uslove njihovih konkretnih primena da bi dodatno poboljšali performanse resursa.

  WEFTEC je jedna od vodećih tehničkih i edukativnih manifestacija u svetu za stručnjake za kvalitet vode i održava se u Čikagu, Ilinois, od 28. do 30. septembra 2015. godine. Posetioci mogu pronaći rešenja i stručnjake kompanije SKF na štandu broj 3852.

  *Proizvodni portfolio SKF BeyondZero sadrži proizvode koji pružaju poboljšane karakteristike u zaštiti životne sredine. Da bi bili uključeni u portfolio SKF BeyondZero, proizvodi, usluge i rešenja kompanije SKF moraju da pružaju značajne pogodnosti za životnu sredinu.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta.

  Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com 

  ® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.
  ™ BeyondZero je zaštitni znak Grupe SKF.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (434 KB)

SKF logo