SKF predstavlja rešenja za produženi vek trajanja ležajeva na sajmu Interlift 2015

 • Priča

  2015 септембар 29, 10:00 CEST

  SKF will be exhibiting a range of innovations designed to keep elevators running longer and faster at Interlift 2015.

  Geteborg, Švedska, 29. septembar 2015. godine: SKF, kompanija sa znanjem u oblasti inženjeringa, prikazaće izbor rešenja koja omogućavaju performanse ležajeva – a time i performanse liftova – za njihovu optimizaciju.

  Posetioci sajma će imati priliku da vide nove male zaptivene Explorer sferne valjkaste ležajeve kompanije SKF. Ovi ležajevi smanjuju trenje zaptivača do 50%, smanjujući na taj način radne temperature i povećavajući vek trajanja tečnih maziva radi smanjenja troškova održavanja. Oni takođe imaju duplu nominalnu ograničavajuću brzinu u odnosu na prethodne verzije, što ih čini idealnim za upotrebu kod modernih liftova velike brzine.

  Štand kompanije SKF će takođe imati izbor alata koji omogućavaju da se performanse ležajeva optimizuju za pojedinačne primene. Ovo uključuje SKF EnCompass, koji je dokazani program za poboljšanje dizajna ležajeva, i koji omogućava optimizaciju dizajna ležajeva i detaljniju analizu faktora koji utiču na radni vek ležajeva za zadovoljenje uslova u praksi. Uključena kao deo SKF EnCompass je poslednja verzija SKF generalizovanog modela veka trajanja, koji omogućava inženjerima projektantima da izračunaju konkretniji vek trajanja ležajeva uzimajući u obzir faktore koji imaju veći uticaj, nego ikada ranije.

  Performanse i vek trajanja ležajeva kod liftova se mogu još više poboljšati sa SKF Enlight i SKF SimPro, a posetioci sajma Interlift 2015 mogu videti oba. SKF Enlight je opsežan novi portfolio uređaja spremnih za trenutno korišćenje, kao i SKF aplikacija i usluga u oblaku što pruža korisnicima idealan komplet alata za optimizaciju svega od praćenja stanja do sistema za podmazivanje. SKF Simpro je nova ponuda naprednog alata za izračunavanje iz SKF koja pomaže inženjerima da izaberu prave ležajeve za primenu i fino prilagode dizajne mašina.

  Sajam Interlift 2015 se održava od 13. do 16. oktobra 2015. godine u Augsburgu, Nemačka. Posetioci sajma će pronaći rešenja i stručnjake kompanije SKF u Hali 3 na štandu 3199.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Nia Kihlström, +46 31-337 2897; +46 706 67 28 97; nia.kihlstrom@skf.com

  SKF is a leading global supplier of bearings, seals, mechatronics, lubrication systems, and services which include technical support, maintenance and reliability services, engineering consulting and training. SKF is represented in more than 130 countries and has around 15,000 distributor locations worldwide. Annual sales in 2014 were SEK 70 975 million and the number of employees was 48 593. www.skf.com  

  ® SKF is a registered trademark of the SKF Group
  .

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (375 KB)

SKF logo