SKF ima u ponudi novu Spandau potopnu pumpu sa motorom sa vodenim hlađenjem

 • Priča

  2015 октобар 06, 13:00 CEST

  Geteborg, 6. oktobar 2015. godine: Kompanija SKF je danas objavila predstavljanje nove Spandau potopne pumpe sa motorom sa vodenim hlađenjem. Razvijena za isporuku vode i emulzije, ova višestepena, centrifugalna pumpa obezbeđuje optimalno rešenje za rad mašina za elektro-erozivnu obradu, pomoću električnog pražnjenja (EDM - Electrical discharge machining).

  Pošto EDM mašine za elektro-erozivnu obradu obavljaju primene koje su osetljive na temperature, pumpe sa motorima sa vazdušnim hlađenjem nisu pogodne za montažu u te mašine. Međutim, motor sa vodenim hlađenjem omogućava efikasno skupljanje i otklanjanje prekomerne toplote. Spandau PSC potopna pumpa sa motorom sa vodenim hlađenjem može da se montira vertikalno u EDM mašinu za elektro-erozivnu obradu, čime štedi prostor i pomaže da se osiguraju održavanje preciznosti i kvalitet mašinske obrade.

  Projektovana za svestranost, pumpa je dostupna za dubine potapanja u opsegu od 376 do 812 mm. Spandau PSC potopna pumpa je konstruisana od nerđajućeg čelika radi trajnosti i otpornosti na koroziju.

  EMO Milano 2015
  Svetski sajam mašinskih alata koji se održava svake dve godine u Hanoveru i Milanu naizmenično, održaće se od 5. do 10. oktobra u izložbenom centru Milanskog sajma. Posetioci manifestacije mogu pronaći kompaniju SKF u Hali 3, na štandu L15-H16.

  Aktiebolaget SKF
  (obj.)

  Za dodatne informacije, kontaktirajte:
  Odnosi sa štampom: Monique Turner, +1 267 436 6836; +1 215 801 8722; Monique.Turner@skf.com

  SKF je vodeći svetski dobavljač ležajeva, zaptivača, mehatronike, sistema za podmazivanje i usluga koje uključuju tehničku podršku, održavanje i usluge za održavanje pouzdanosti, konsalting i obuku u oblasti inženjeringa. Kompanija SKF ima predstavništva u više od 130 zemalja i oko 15.000 distributera širom sveta. Godišnja prodaja u 2014. godini je iznosila 70.975 miliona švedskih kruna, a broj zaposlenih je bio 48.593. www.skf.com

  ® SKF je registrovani zaštitni znak Grupe SKF.

 • Slika

Preuzmite komplet promotivnih materijala za medije

Komplet promotivnih materijala (898 KB)

SKF logo